Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint manipulálni akar?
Ignoráld a pszichopatákat és a szociopatákat!
Velük szemben nincs olyan, hogy miért nem közelít így vagy úgy...
Jáááj,nekem.is volt ilyen pasim. Én is épp másfél évig bírtam mellette,többször szakítottunk. Volt olyan,hogy szakítottam,majd összejöttem egy fickóval,amit megtudott és még ő volt felháborodva. Én meg megnyugodtam,hogy na talán végre lekopik. Hát nem,visszasírta volna magát, még úgy is,hogy szerinte én félreléptem...!
Még egy évig üldözött ilyen-olyan fórumokon. Telefont nem vettem fel neki,üzenetekre nem válaszoltam és így tartott egy évig még az üldözése.
Nincs semmi közös szerencsére.
Úgy látszik, vele elképzelhetetlen nagy ritkán egy sima szia, hogy vagy beszélgetés.
#3:
Ugyanez történt, de nekem még azt is mindig elmondja, hogy teljesen tönkremegy, mindig rám gondol. Persze, hogy nem tud elfelejteni, ha napjában 100szor megnézi a közös képeinket, magánál tartja a tőlem kapott ajándékokat stb. Ja, és előadja, hogy randizik este, ami persze kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!