Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint manipulálni akar?

Figyelt kérdés
Másfél év után sikerült kimásznom egy elég rossz kapcsolatból, egy hónapja lett vége. Előtte is többször szakítottam, de mindig visszahízelegte magát úgy, hogy észre sem vettem. Most sem egyenes, azzal próbálkozik, hogy segítségre van szüksége, de hogy elmondja, ahhoz fel kell hívnia. Erre mondtam, hogy szó sem lehet, ha akar vmt, írja le. Ez persze nem tetszett neki, vagyis nincs semmi gond, csak így akarja újra felvenni a kapcsolatot velem. Közben meg számonkér, hogy van-e valakim, tuti hogy van, legyek őszinte stb. Semmi köze hozzá. Azt nem értem, ha akar vmt, miért nem közeledik szépen, finomam, udvariasan, miért ez a sunyi, szánalmas viselkedés? Így semmi esélye, de amúgy sem.
2016. dec. 4. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ignoráld a pszichopatákat és a szociopatákat!

Velük szemben nincs olyan, hogy miért nem közelít így vagy úgy...

2016. dec. 4. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsõnek igaza van, aki passziv agresszíven közelít zárd ki mert csak energiáidat merìti. Addig csinálja amíg válaszra méltatod ha nincs közös gyerek tilsd le. Ha van sose válaszolj személyeskedõ kérdésekre.
2016. dec. 4. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jáááj,nekem.is volt ilyen pasim. Én is épp másfél évig bírtam mellette,többször szakítottunk. Volt olyan,hogy szakítottam,majd összejöttem egy fickóval,amit megtudott és még ő volt felháborodva. Én meg megnyugodtam,hogy na talán végre lekopik. Hát nem,visszasírta volna magát, még úgy is,hogy szerinte én félreléptem...!

Még egy évig üldözött ilyen-olyan fórumokon. Telefont nem vettem fel neki,üzenetekre nem válaszoltam és így tartott egy évig még az üldözése.

2016. dec. 4. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Pedig én csak helyre akartam hozni
2016. dec. 4. 22:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Nincs semmi közös szerencsére.

Úgy látszik, vele elképzelhetetlen nagy ritkán egy sima szia, hogy vagy beszélgetés.

2016. dec. 4. 22:24
 6/8 A kérdező kommentje:

#3:

Ugyanez történt, de nekem még azt is mindig elmondja, hogy teljesen tönkremegy, mindig rám gondol. Persze, hogy nem tud elfelejteni, ha napjában 100szor megnézi a közös képeinket, magánál tartja a tőlem kapott ajándékokat stb. Ja, és előadja, hogy randizik este, ami persze kamu.

2016. dec. 4. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
16%
Am meg nem manipulálni akar, hanem megdugni. nagy különbség. manipulálni a csaló bankok szoktak. "vegyél fel hitelt mert az jó neked"
2016. dec. 4. 22:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Lesz.rom, hogy mit akar ezzel a stílussal.:)
2016. dec. 4. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!