Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?
A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?
Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.
Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike
Kb. már egy éve szállított hozzám hetente több alkalommal estéként, akkor mitől félt?? Szerinte ha valami elmebeteg lennék akkor nem ránthattam volna be a lakásba és kész?
Meg akkor minek tennék be neki kedves levelet pénzzel? Több ponton is láthatta és tapasztalatból is tudhatta volna, hogy kedves vagyok és nincs félnivalója tőlem , elég lett volna mondania , hogy beszélgessünk kicsit mondjuk online felületen és meglátjuk szimpatikusak vagyunk e egymásnak, ha nem nem és elfogadom. De ez a rendőrhívás ez gusztustalan volt tőle, na meg akkor a 20 ezer forintot miért nem adta vissza? Vagy a pénzem jó volt?
Istenem... Attól, hogy néha látott téged, még nem ismer. Nem tudja, hogy milyen jellem vagy. Másrészt mégis minek beszélgetne veled online? :D Haver, nem tartozik neked semmivel, nincs jogod semmit elvárni tőle, a pénzt nyilván megtartotta, ha ekkora ökör vagy, hogy lefizeted mint egy prostit.
Komolyan, nem akarom elhinni, hogy ennyire ne lásd mennyire ijesztően és ostobán viselkedsz és gondolkozol.
Ne shrekezzük már ezt a tetvet, az igazi Shrek imádnivaló, de ez... 🤮 Ez inkább a törpe Farquaad nagyúr, csak pénz nélkül (mivel az egzisztenciáját, klímás mifenéit, sok pénzét nem hiszem el, szánalmas csóró lehet).
Kedves dagadt törpe! Arra mit lépsz ha azt mondom hogy én teljesítem azt amire szerinted teremtettünk mi nők, de nem a te típusoddal (ronda, alacsony, kövér). Értsd: 175 centis vékony nőként nem a te fajtáddal szaporodok. Van egy 10 éves fiam és decemberre várom a következőt. Nem ugyanaz az apjuk, most lesz az esküvőnk a második férjemmel (mindkettő olasz).
5
Soha, senki nem mondta, hogy csak a belső számít.
És a belső nem +, hanem alap, de a kinézet is számít. Együtt a kettő.
És a te belsőd minden, csak nem vonzó.
Ja, és nincs az a jóképű pasi sem, akitől elviselném a napi sörözést.
Ha ismerne és tudná milyen rendes vagyok igazából azzal aki közel áll hozzám akkor leginkább senkit nem hívott volna, maximum engem fel a lakásba
Soha senki nem mondta??? Mi van?? Hát akármilyen női nyilatkozatot megnézek a TV-ben vagy az interneten erről mindegyik mondogatja, hogy jajj hát humoros, kedves, családcentrikus - és még lehet válogatni ezekből - legyen a férfi , amúgy neki nem külsőségi igényei vannak hanem ezek a belső tulajdonságok a fontosak , stb stb..
Álszent hazudozás az egész
27
Nem vagy normális. A lakásán becsengettél a futár csajnak? Ez kbszott beteges és rémisztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!