Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?
A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?
Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.
Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike
Ez hülyeség, mindig a nőt pártolják a metoo hülyeség óta, egy nő hazudhat bármit, azt is , hogy valaki megakarta erőszakolni mondjuk és ha ki is derül, hogy hazugság a férfit meghurcolják a nő meg megússza, sok ilyen volt az elmúlt években
Én bedobtam egy kedves levelet még pénzt is adtam , aztán egyszer odamentem , végig normálisan viselkedtem semmit nem csináltam szerinted ebben mi a zaklatás??
Attól még érted a lényeget! Neked másik hasonló szuper genetikával született csávó jön be , a lényegen nem változtat
Szerinted, hogyan ismerkedjek? Hogyan ismerkedik több millió ember aki mondjuk ráír egy nőre vagy odamegy hozzá beszélgetni??
"Én bedobtam egy kedves levelet még pénzt is adtam , aztán egyszer odamentem , végig normálisan viselkedtem semmit nem csináltam szerinted ebben mi a zaklatás??"
Ez a te verziód. Én a lányét meg a rendőrét is meghallgatnám.
Pedig ez a szimpla igazság. A futárcég miatt a címét tudtam és bedobtam levelet , utána nem szállított már hozzám esténként pedig heti 1-2 alkalommal mindig ő volt, tehát odamentem személyesen és megvártam kocsiban, hogy hazaérjen majd jeleztem neki, hogy tudja e ki vagyok , szokott nekem ételt szállítani meg dobtam be neki levelet , stb. és erre teljesen kiakadt és berohant a lépcsőházba , én vártam kicsit és felcsöngettem , hogy megkérdezzem mi a gond de nem vette fel, gondoltam várok kicsit de már autómba ülve és akkor jöttek
"Hogyan ismerkedik több millió ember aki mondjuk ráír egy nőre vagy odamegy hozzá beszélgetni??"
Hiába próbálnánk neked elmagyarázni a részletekben rejlő finomságokat, a te személyiségzavaros elméd nem lenne képes azokat felfogni / értelmezni. Őszintén szólva kész csoda (és ami azt illeti, elég szomorú), hogy a magadfajták szabadon mászkálhatnak közöttünk.
😂😂😂😂
És komolyan nem érted, mi volt ebben a zaklatás? :D Felkerested, direkt elkerült, nem szállított hozzád többet, majd tovább mentél, és vártál rá estig... :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!