Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért meglepő ha egy férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért meglepő ha egy férfi a vékonyabb, csinosabb lányokra vet szemet?

Figyelt kérdés

A nők saját állításuk szerint a jó belső tulajdonságot, a biztonságot az egzisztenciát keresik a család alapításhoz , na most ha mondjuk egy férfi kicsit pocakosabb már 30 évesen akkor az miért esik ki egyből a merítésből?

Egy férfi mint én tud adni a nőnek egy jó, kedves belsőt , lakhatást, megélhetést, anyagi biztonságot ha családalapításra kerül a sor.

Na most egy nő általában ezt nem tudja felmutatni , tehát neki a külsejével kell kompenzálnia az egyéb hiányosságait, szóval miért is várják el, hogy egy olyan férfi mint én az mondjuk csúnya nőt keressen magának? Főleg, hogy nem is vagyok csúnya csak van egy kis pocakom ami már úgy néz ki hogy a fő bűnök egyike

2022. aug. 30. 17:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/178 anonim ***** válasza:
100%
#9: nincs olyan, hogy "a nők".
2022. aug. 30. 18:05
 12/178 anonim ***** válasza:
98%

"Miért? Nem erre lett alapvetően teremtve a nő?"

Csak nem vagy vallásos, Shrek?

2022. aug. 30. 18:06
 13/178 A kérdező kommentje:

Én is az vagyok, most sem szegtem meg semmilyen szabályt, a csaj volt idióta, hogy ezt tette. Semmi okot nem adtam rá

2022. aug. 30. 18:06
 14/178 A kérdező kommentje:

Nem vagyok vallásos , fogalmazhatunk bárhogy , a nő dolga az amit már kifejtettem korábban

2022. aug. 30. 18:07
 15/178 anonim ***** válasza:
100%

"Az meg a csaj részéről volt hülyeség mivel semmilyen zaklatás nem volt."

Szerintem te nem vagy tisztában a zaklatás definíciójával, vagy úgy teszel, mintha nem lennél tisztában vele.

2022. aug. 30. 18:08
 16/178 anonim ***** válasza:
96%

Hímsoviniszta barom vagy.

Nem vagyunk rászorulva a pénzedre és a hájas testedre. Egy szép nő pedig fog találni jól kinéző férfit.

2022. aug. 30. 18:08
 17/178 anonim ***** válasza:
96%

Miért feküdjön le bármelyikünk olyan férfival, akit nem tartunk vonzónak?

Ki vagy te, hogy kijelentsd mi több milliárd ember dolga? Jaj, kicsit sokat képzelsz magadról. :D

2022. aug. 30. 18:09
 18/178 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondták a nők, hogy a külső nem számít, ezt max nagyanyád mondta, meg az ólban a többi disznócskával ezzel nyugtatgattátok egymást.
2022. aug. 30. 18:10
 19/178 anonim ***** válasza:
95%

"a csaj volt idióta, hogy ezt tette. Semmi okot nem adtam rá"

Ha így lett volna, akkor a csaj kapott volna szóbeli figyelmeztetést a rendőrtől, nem te.

2022. aug. 30. 18:10
 20/178 anonim ***** válasza:
100%

"hiszen ha a férfi Brad Pitt külsővel rendelkezik akkor patkány belsővel is rendelkezhet"

Nőként én itt, ezen a fórumon sem titkoltam soha, hogy nálam a külső kiemelten fontos (más, egyéni szempontjaim mellett). Brad Pitt viszont számomra soha nem számított vonzónak. (Színésznek elég jó.)

2022. aug. 30. 18:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!