Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet sértő ha egy csúnya férfi próbálkozik be?
Udvariasan, nem eröltetve természetesen. Sajnos volt egy eset amikor udvarolni próbáltam egy kedves nőnek (1 alkalommal udvaroltam neki és hívtam meg egy kávéra) de kiborult miatta. A barátnőitől tudom, hogy teljesen kiborult amiatt, hogy neki csak egy ilyen pasi udvarol, ő csak egy ilyennek kell. Soha nem ivott alkoholt, de miattam többször leitta magát! Amiatt amit okoztam neki a szánalmas udvarlásommal!
Nem akarok bántani senkit, nem gondoltam, hogy ronda fejem képes lehet ilyesmire. Túl jószívű volt ez a lány, amiatt is tetszett meg egyébként, jobb lett volna ha elküld a francba mint mások azonnal! Csak ugye túl rendes és nem akart megbántani, inkább magát ostorozta. Valahol reménykedtem, hogy társra lelhetek egyszer. De inkább maradok egyedül, minthogy alkoholizmusba vagy mégrosszabba vigyek bárkit.
9-es, ne gyerekeskedjél már légyszi, utálom ismételni magam és nyilvánvaló dolgokat 1 biteseknek magyarázni😃
16-17 ÉVESEN EGY FIÚ MÉG NEM TUDJA, HOGY NEM TETSZIK A NŐKNEK! A LEGSZEBBET AKARJA MEGSZEREZNI! AMELYIKRE A LEGJOBBAN FELÁLL NEKI!
Aztán majd lejjebb adja, vagy nem. Sok kosarat kap, aztán lassacskán rájön, hogy valami gáz van.
Nem tudom miért kell ilyen buta, értetlennek lenni😃. Csak nem nő vagy? Ja de😃
13-as, te madár, 50 éves nős férfi vagyok, 3 gyerekkel.
Csak azt írtam le, hogy hogy volt , hogy kezdődött tini koromban😃.
"Soha nem ivott alkoholt, de miattam többször leitta magát! "
Tényleg nagyon ronda lehetsz....:DDDD Rusnya Bob...:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!