Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Facebookon senki nem jelöl be vagy ír ràm úgy èrtem hogy fèrfi nem próbàlkozik akkor nagyon csúnya lehetek?
Szerintem ezt nem ez hazározza meg.
Társkeresőn a nők nem is akarnak maguknak társat, fecen pedig még úgysem akarnak vadidegenekkel ismerkedni.
Vagy csak nem vagy elég aktív, ezért nem találnak rád.
Bekerültem egy csoportba, ott szoktam kommentelni, rögtön jött pár érdeklődés.
Ismételd utánam:
A--F-A-C-E-B-O-O-K--N-E-M--T-Á-R-S-K-E-R-E-S-Ő-!-!-!
Ahogyan az utca sem étterem, mégis sokan esznek meg séta közben egy gyrost,
egy dohánybolt sem kávézó, mégis sok ember ott kezdi a reggeli kávéját,
egy egyetem sem templom mégis gyakrabban hangzanak el benne imák.
Érdekes is lenne a világ, ha meg lenne szabva, hogy az utcán is csak külön, társkeresésre kijelölt zónában és csak társkeresésre létrehozott netes felületen állhat valakinek szándékában az ismerkedés.
Nem azt várja a kérdező, hogy mindenki leírja, a Face nem ismerkedőhely.
Valahol megértelek, én kb 8 éve vagyok regisztrálva, és egyetlen férfi sem írt rám ismeretlenül. Persze volt, hogy a semmiből bejelölt ez-az, de amúgy engem is elkerült ez, hogy mindenféle férfiak zaklatják ott a nőket. De elhiheted, ez ennek nem fokmérője. Én szép nőnek számítok, kapósnak is, nem volt bajom igazából az ismerkedéssel a külsőm miatt soha. Inkább a félénkségem és a szociális butaságom akadályozott meg sokáig a pártalálásban. A facenek nincs ehhez köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!