Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Facebookon senki nem jelöl be vagy ír ràm úgy èrtem hogy fèrfi nem próbàlkozik akkor nagyon csúnya lehetek?
#8 vagyok. Férfiként jelöltek már be ismeretlen nők. Ilyenkor visszakérdeztem: ismerjük-e egymást valahonnan? Nyilván ha a válasz nem, akkor elutasítottam a dolgot. Nekem nem arra szolgál a facebook, hogy nőket szedjek fel. Arra ott a társkereső. Mert míg a kérdező itt sajnálkozik, hogy nem akarják idegen pasik felcsípni, a legtöbb nőt kifejezetten zavarná, ha idegenek zaklatnák. És szerintem a normálisabbik férfiréteget is.
Ha akarok ismerkedni, felmegyek egy erre való társkeresőre. Ott biztos vagyok benne, hogy a nők nyitottak az ilyesmire és nem csinálok magamból totál idiótát, amiért ráírok egy ismeretlen nőre. És valóban, hisz be is jött. Ott ismertem meg a párom, nem facebookon...
#8 #11
Aha, meg a suli, munkahely, villamos, rajzszakkör, koncert stb. sem társkereső, de a normális emberek ennek ellenére általában ott találnak párt. Már bocs, de a társkeresőn fent lévők többnyire elég problémásak, és akkor még szépen fogalmaztam, nem állítanám be követendő példaként. A facebook közösségi oldal, arra IS van, hogy pl. közös érdeklődésű embereket összehozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!