Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 évesen még senki nem hívott el randitni akkor az azért van mert csúnya vagyok?
Pacsi!
Bár én úgy találtam párt, hogy még vele sem voltam randizni.
Lány vagy?
Hát nem akarok szemét lenni, de akire a 20 éve alatt még egyszer sem nyomultak rá, az valszeg nagyon ronda.
Én arra vagyok kíváncsi, melyik az a részed amire azt mondod, hogy nem tetszik? Ha ezeket megtudod nevezni akkor, csak annyi a dolgod, hogy ezeket részeket elfogadod, ha elfogadtad magad akkor mások is magabiztosabbnak fognak látni.
Én sem vagyok egy 10/10-es nő külsőleg, de mellettem egy 10/10-es férfi van.
hát, nem feltétlenül. ha nem jársz társaságba, nem nyitsz az emberek felè, akkor nem feltétlen kezdeményeznek nálad. én sem vagyok társasági ember, így facebookon szoktak csak rámírni ismeretlenek, illetve ha mosolygós vagyok, sokszor leszólítanak az utszán is..igazából jobban belegondolva egyetemen/munkában is volt, hogy kezdeményeztek, de nem olyan gyakran. annyi, hogy viszonylag nőiesen öltözök, szeretek sminkelni, és ez jobban felhívja a figyelmet.
de sok olyan lányt ismerek, akit szerintem kevesen mondanának szépnek, de olya a kisugárzása, hogy rengeteg pasi kezdeményez náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!