Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen férfinek örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfinek örök magány a sorsa?

Figyelt kérdés

Elvan hízva, minimálbéres. De nem ez a legnagyobb baj vele, hanem az hogy semmi empátia nincs benne az embertársai iránt! Az állatokat szereti de az emberekről olyan sok rosszat tapasztalt, hogy azt se bànná ha a fél vagy egész világ elpusztulna egy környezeti katasztrófa vagy háború kapcsán. Nem sajnálna senkit az állatokon kívül. Még a nőket és gyerekeket sem.

Na ezzel a felfogás miatt egy idő után mikor lehull a lepel a rejtegetett személyisége, utána eltűnnek azok a nők is akiknek addig szimpatikus volt.

2022. aug. 29. 08:38
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egyértelmű volt, csak eleinte igyekeztem burkoltan fogalmazni.

De vegyük sorban:

Azért hagynád magára, mert cigány. Tehát a származása és nem az eredményei/tettei miatt mulasztanád el szándékosan a polgári kötelezettséged. Rasszista vagy és rossz ember.

Lenne egy nő (aki szeret, megjegyzem nem lesz, mert nincs miért szeressen), rögtön elmúlna az embergyűlöleted? Francokat! Ez nem így megy. Ahogy korábban is írtam, legalább magadnak ne hazudj!

2022. aug. 29. 10:45
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Engem is bántottak végig az iskolában, szörnyen megaláztak. Ez odáig fajult hogy idegen emberek mellett meg se mertem szólalni, elfogott egy szörnyű érzés, hogy sokkal alacsonyabb rendű vagyok mindenkinél. Ez elkisért majdnem 28 éves koromig. Mégsem utálom az embereket. És senkinek nem kívánom a halálát, még azoknak sem akik ezt csinálták velem.
2022. aug. 29. 10:48
 33/56 A kérdező kommentje:

31

A családfámat nem fogom bemutatni de a apai ágról Németországból származunk és igen a 2. Világháború környékéről. A család azon ága mind kék szemű , szőke, leginkább orvosok voltak a rokonaim.

Sose szerettem a cigányokat de volt hogy ideiglenesen bizalmat szavaztam olyannak aki látszólag normális volt. Aztán mindig az erőszak lett a vége és kiderült hogy mind genetikailag hibás. Ha én dönthetnék a sorsokról> meghalna mind.

Abban igazad lehet hogy a barátnő hatására sem szeretném meg bizonyos ember típusokat. De ha szeretne az boldogságot hozna. Magány elmúlna és szexet is kapnék. Mindenképp javulna a helyzet.

2022. aug. 29. 10:52
 34/56 anonim ***** válasza:
97%

Nem érdemelsz te se szexet, se barátnőt. Nem vagy jó ember és ha akadna is nő, aki hajlandó szóba állni veled, akkor sem válnál jóvá. Tehát az alap kérdésedre reagálva:

A te "sorsod" az örök magány és esti bánatrecska.

2022. aug. 29. 10:56
 35/56 A kérdező kommentje:

32

Sajnálatos. És hogy múlt el a trauma 28 éves korod után?

2022. aug. 29. 10:57
 36/56 A kérdező kommentje:

34

Nálam sokkal rosszabb embereknek is van barátnője. Ezt mivel magyarázod? Lehet van pénzük? Vagy extrém jó Trendi a külsejük? Mert hogy személyiségre rosszabbak az tuti.

2022. aug. 29. 11:00
 37/56 A kérdező kommentje:
Aki hajlandó megismerni a jó tulajdonságaimat az keressen privátban! De tényleg nő legyen!
2022. aug. 29. 11:21
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Ronda és bunkó. Nyilván egyedül marad
2022. aug. 29. 12:04
 39/56 A kérdező kommentje:

38

Nem is tudhatod milyen vagyok.

2022. aug. 29. 12:06
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
De tudjuk milyen vagy Balazska. Sajnos nagyon jol tudjuk.
2022. aug. 29. 12:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!