Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfinek örök magány a sorsa?
Elvan hízva, minimálbéres. De nem ez a legnagyobb baj vele, hanem az hogy semmi empátia nincs benne az embertársai iránt! Az állatokat szereti de az emberekről olyan sok rosszat tapasztalt, hogy azt se bànná ha a fél vagy egész világ elpusztulna egy környezeti katasztrófa vagy háború kapcsán. Nem sajnálna senkit az állatokon kívül. Még a nőket és gyerekeket sem.
Na ezzel a felfogás miatt egy idő után mikor lehull a lepel a rejtegetett személyisége, utána eltűnnek azok a nők is akiknek addig szimpatikus volt.
13
Melyikünk ismeri jobban? Nagyon is jó ember. Ha 30 évig ok nélkül bántanak, utána térjünk vissza milyen lennél?!
12# Nem értem félre! Nem képes különbséget tenni ember és ember között!
Én is utálok embereket. bizonyos embertípusokat, főleg azokat akik arrogánsak és semmibe vesznek másokat.
De ez nem mindenkire igaz és nem mindenkiről feltételezem alapból!
15
Nekem nincs időm ki válogatni a véletlen Kakuk tojást a sok rossz ember közül!
Atomot rájuk ! Lehetőleg elsőnek más országokra és ami távol van a lakhelyemtől. De nincs szükség ennyi emberre!
17
Ha nyernék a lottón akkor nyitnék egy hatalmas ingyenes állatmenhelyet, lelkiismeretes orvosokkal. És az egész azért lenne hogy a lehető legtöbb állat legyen megmentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!