Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen férfinek örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfinek örök magány a sorsa?

Figyelt kérdés

Elvan hízva, minimálbéres. De nem ez a legnagyobb baj vele, hanem az hogy semmi empátia nincs benne az embertársai iránt! Az állatokat szereti de az emberekről olyan sok rosszat tapasztalt, hogy azt se bànná ha a fél vagy egész világ elpusztulna egy környezeti katasztrófa vagy háború kapcsán. Nem sajnálna senkit az állatokon kívül. Még a nőket és gyerekeket sem.

Na ezzel a felfogás miatt egy idő után mikor lehull a lepel a rejtegetett személyisége, utána eltűnnek azok a nők is akiknek addig szimpatikus volt.

2022. aug. 29. 08:38
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben és a Kérdező válaszaiban leírt egyén tökéletesen alkalmatlan párkapcsolatra, tehát a jussa az örök magány, nagyon helyesen. Amíg nem fejleszt a beteges és gusztustalan hozzáállásán ne is piszkálja meg nő, még bottal sem!
2022. aug. 29. 09:36
 12/56 A kérdező kommentje:
Szerintem sokan félre értik a kérdésben a férfit. Ő nem rossz ember! De egész élete során annyi gonoszságot tapasztalt hogy megutálta az embereket.
2022. aug. 29. 09:39
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
A megélt rossz tapasztalatok nem jogosítják fel a teljes emberiség gyűlöletére és egy esetleges segítségnyújtás elmulasztására, pláne akkor, ha egy olyan idegenről van szó, aki sosem ártott neki. A kérdéses férfi nem jó ember, max azt igyekszik hazudni magáról.
2022. aug. 29. 09:43
 14/56 A kérdező kommentje:

13

Melyikünk ismeri jobban? Nagyon is jó ember. Ha 30 évig ok nélkül bántanak, utána térjünk vissza milyen lennél?!

2022. aug. 29. 09:49
 15/56 anonim ***** válasza:
100%

12# Nem értem félre! Nem képes különbséget tenni ember és ember között!

Én is utálok embereket. bizonyos embertípusokat, főleg azokat akik arrogánsak és semmibe vesznek másokat.

De ez nem mindenkire igaz és nem mindenkiről feltételezem alapból!

2022. aug. 29. 09:49
 16/56 A kérdező kommentje:

15

Nekem nincs időm ki válogatni a véletlen Kakuk tojást a sok rossz ember közül!

Atomot rájuk ! Lehetőleg elsőnek más országokra és ami távol van a lakhelyemtől. De nincs szükség ennyi emberre!

2022. aug. 29. 09:53
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
Írhatnál akkor azokról a tulajdonsagokról és tettekről is, amitől ő nagyon is jó ember, mert ez a kérdésből nem világos még, így pedig nehéz választ adni a kapcsolati kilátásaira is.
2022. aug. 29. 09:55
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy szakembert.
2022. aug. 29. 09:56
 19/56 A kérdező kommentje:

17

Ha nyernék a lottón akkor nyitnék egy hatalmas ingyenes állatmenhelyet, lelkiismeretes orvosokkal. És az egész azért lenne hogy a lehető legtöbb állat legyen megmentve.

2022. aug. 29. 09:57
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Értem, eddig kb. 1:44 000 000-hoz eséllyel vagy jó ember. Biztos van még valami a tarsolyban...
2022. aug. 29. 10:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!