Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfinek örök magány a sorsa?
Elvan hízva, minimálbéres. De nem ez a legnagyobb baj vele, hanem az hogy semmi empátia nincs benne az embertársai iránt! Az állatokat szereti de az emberekről olyan sok rosszat tapasztalt, hogy azt se bànná ha a fél vagy egész világ elpusztulna egy környezeti katasztrófa vagy háború kapcsán. Nem sajnálna senkit az állatokon kívül. Még a nőket és gyerekeket sem.
Na ezzel a felfogás miatt egy idő után mikor lehull a lepel a rejtegetett személyisége, utána eltűnnek azok a nők is akiknek addig szimpatikus volt.
Kérdező, 13-as vagyok. Az illető a kérdésben nem jó ember, hiába mosdatod (magadat). Atombombát kívánni idegeneknek, akik sosem tettek neki/neked semmi rosszat, a rossz ember sajátossága. Kollektíven gyülölni mindenkit egyes emberek rosszindulata miatt, a rossz emberek sajátossága. Engem is bántottak és bántanak, mert nem vagyok szimpatikus egyeseknek, mégsem vagyok olyan lelketlen szörnyeteg, mint a kérdésben szereplő egyén (te?). Azt kéne végre megtanulni, hogy néhány ember tettéért nem mindenki hibás! Pláne nem a karon ülő csecsemők.
Nincs annál rosszabb, mint amikor önmagának hazudik az ember, ezért erről le kéne szoknod.
20
Persze akad még. De ismeri meg aztán ítélkezz!
Én nem a 13-as vagyok, de engem 20 éven át bántottak, terrorizáltak az óvodában/iskolában ami miatt szociális fóbiás lettem, ami a mai napig pokollá teszi az életem! Mégsem utálok minden embert! Persze akik ezt tették velem azokat egy kanák vízben is megtudnám fojtani..
De akik soha nem ártottak nekem, vagy éppen sorstársaim, nekik miért akarnék rosszat??
És ugye egy tömegkatasztrófában nem csak a másokat semmibevevő, bántalmazó emberek vesznek oda....
Vagy éppen ha ez a férfi látja hogy elütnek egy embert, honnan tudja hogy az az ember nem e hasonló dolgokon ment keresztül mint ő? Csak őt még egy autó is elgázolta, és ami nem lenne elég, a szerencsétlen még azt látja hogy az ott sétáló férfi még csak le se sz@rja hogy ott fekszik az úton vérző kitekeredett végtagokkal..
21
Az utcára vagy munkahelyre sem szívesen megyek ki emberek közé! Ha azt veszed ebből a szemszögből ; ha meghalnak - nincsenek emberek az utcán. Azaz nekem megszűnne a problémám.
Azért 1-2 csinosabb nő maradhatna mert lenne szexuális vágyam.
23
(de engem 20 éven át bántottak, terrorizáltak az óvodában/iskolában)
Mivel ? Mi történt ?
20-as vagyok, és nem ítélkeztem, hanem kérdeztem.
Tênyleg szeretném tudni, hogy mitől vagy jó ember, ami miatt egy nőnek szerinted jó választás lennél.
Kérdező, hagyjuk a komédiát, te a kérdésben magadról beszéltél, így egyszerűbb lesz.
Nem érdemelsz párkapcsolatot, az eddigi megnyilatkozásaid alapján eleget tudtam meg rólad. A téged ért csapások miatt megkeseredett, rosszindulatú, önző rohadék lettél, aki ártatlanok millióit is megölné, ha tehetné. Továbbá szemrebbenés nélkül magára hagynál egy balesetest. Továbbá egy-két csinos nőt (akik amúgy szintén a gyűlölt emberiség tagjai) megtartanál magadnál szexuális eszköznek, mert az ösztönök azért dolgoznak benned.
Tehát elég sok dolgot felsoroltál magadról, amiért NEM vagy jó ember és szerethető. Egyetlen pozitív tulajdonságot mondtál eddig, hogy szereted az állatokat. Ez így nagyon aránytalan! Mégis azon pörögsz, hogy te jó ember vagy... hát nem! És megérdemelten vagy magányos.
26 nyíltan nem fogom kiteregetni a dolgaim. Ha tényleg érdekel akkor egy közösségi oldalon keress fel. Úgy is unatkozok, nincs ellenemre a beszélgetés.
27.
Persze a kérdés rólam szól! 😀 Azt hittem egyértelmű.
A balesetest azért hagynám magára mert cigány. De a példában is szerepelt. A napokban nagyon felzaklatott egy eset, az állatkínzó egy család apa es a 15 éves hulladék kölyke. Ezért most a szokásosnál is mérgesebb vagyok rájuk.
Én biztos vagyok benne hogyha lenne egy nő aki elfogad, támogat lelkileg, es szeret! Abban az esetben ez a kialakult rosszindulat es vàgy az emberiség elpusztulására! Elmúlna!
#25 tipikus bullying
Kiközösítettek, úgy kezeltek mint valami koszos büdös csövest.
Rendszeresen megaláztak, vagy éppen fizikailag bántottak. Ahogy telt az idő, egyre inkább a fizikai bántalmazás került előtérbe. Minden reggel olyan gyomorideggel mentem iskolába hogy az leírhatatlan..
kb az érezhet ilyet aki fegyházba készül bevonulni..
Ahogy megszűnt a a tankötelezettségem, azonnal otthagytam az iskolát! Ha még egy évet kellett volna mennem, szerintem kinyírtam volna magam..
Pár évvel később felnőttképzésen elvégeztem a kívánt szakmámat, ami viszont furán jó élmény volt mert ott az iskolával ellentétben kulturált emberek voltak.
29
Sok gyereknek ez a gyerekkora. Nekem se volt jó. Viszont ez miatt kàr volt ott hagynod az iskolát! Legalább érettségi meglett utána egy felnőtt képzésen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!