Ha férfi keres nőt kapcsolatra, ott miért hátrány, ha a férfinek nincsenek barátai?
Miért lenne hátrány?
Több ideje van a szabadidejéből, nem jár például meccsre, kocsmába, stb.,...
Én sem vagyok a társaság közepe, de kb 3 közeli barátnőm van, plusz még pár ember akivel jóban vagyok.
Ha tényleg egyetlen barátja sincs, az nálam azt a benyomást keltené,hogy valami nem stimmel vele. Szinte minden embernek szüksége van legalább 1-2 másik olyanra,akivel megértik egymást,számíthat rá,el tud menni vele bárhova vagy csak együtt csinálni valamit.
Ha valakinek tényleg semmi szüksége ezekre, és csak egyedül van el, hát ez a legtöbb ember számára taszítónak tűnhet.
A másik meg,hogy az élete is unalmasnak tűnhet,olyannal meg senki nem jönne össze szívesen akinek ő az egyetlen,és így ráakaszkodhat,csak tőle függhet teljesen.
Na meg ha valaki sima barátokat sem tud szerezni, még nem olyan közelieket se, akkor barátnőt igen?
Én így látatlanban ezt gondolom,remélem segítettem egy kicsit
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!