Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha férfi keres nőt kapcsolatra...

Ha férfi keres nőt kapcsolatra, ott miért hátrány, ha a férfinek nincsenek barátai?

Figyelt kérdés

2020. júl. 26. 07:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
tízes pedig pedig nem fújt már trombitát egy éve már és nő.
2020. júl. 26. 20:23
 12/14 anonim válasza:

Mért kellene ráakaszkodni a másikra .Nekem nincs barátnőm, nem is akarok. Mégsem akaszkodom a páromra. Pontosan ezért jól elvagyok egyedül is.

Megszoktam, elfoglalom magam

.

2020. júl. 28. 04:38
 13/14 anonim válasza:
Nem hátrány.
2020. júl. 28. 22:39
 14/14 anonim válasza:
A nők egy tehetséges elhivatott férfit keresnek, aki a társaság fény pontja, hogy ezzel is biztonságot nyújtson ő számára. Ha izmos gazdag és sok barátja van az egy nyerő trió kifejtem miért. Az izmos azért előny, mert ha nézeteltérésbe lépne, valakivel tudja, hogy a férfi fizikailag meg tudja védeni (vagy legalábbis látszólag a legtöbb ember szerint). A pénz az anyagi biztonságot nyújta a nőnek úgy érzi, hogy nem lesz olyan, hogy egyik reggel berúgja az ajtót az OTP hogy takarodó ki az utcára. Ha jól el tud lenni egy társaságban az meg azért jó, hogy fel tudjon vele vágni, hogy milyen jófej és vicces pasija van. Ez bármennyire is viccesen hangzik így van és az is érthető miért.
2020. aug. 3. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!