Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudhatom meg a srác nevét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatom meg a srác nevét?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel taxival jöttem haza egy kis városból. A taxi sofőr egy nagyon helyes, kedves srác volt. Honnan tudhatom meg a nevét? A telefonszámon kívül semmit sem tudok :( annyit tudok, hogy ő egy alkalmazott.

2022. aug. 28. 12:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
17%

Bmeg hogy valaki próbál valakit megkeresni , aki tetszett neki és nyomoz ez kicsit??

Krvara creepy tényleg🙄

Szerintem meg nem.

2022. aug. 28. 19:43
 22/30 anonim ***** válasza:
66%
#21 majd meglátod, ha egyszer nyomoznak utánad
2022. aug. 28. 19:50
 23/30 anonim ***** válasza:
50%
de bazdmeg... addig-addig hívod a társaságot ameddig nem az a személy ül a kocsiban vagy a taxistopnál megkeresed azt az autót és elviteted magad közben dumáltok. Szívesen!
2022. aug. 28. 20:14
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem fogok taxizgatni jó pénzekért :D ennek már mindegy.
2022. aug. 28. 20:43
 25/30 anonim ***** válasza:
33%

Szalmaláng

Csak ennyi volt és semmi más

Szalmaláng

Mely ellobbant és nincs parázs

Nem marad más

Csak egy halk, fura szívdobogás

Az is elmúlik mint a varázs

Megy tovább az élet, és feledlek Téged.. 🎵🎵

2022. aug. 28. 20:45
 26/30 anonim ***** válasza:
60%

miért nem kérdezted meg tőle a nevét?

kártyával fizettél?

mert ha igen érdemes lehet visszanézni netbankban a számlatörténetet

ugye ott irja h kinél vásároltál, és lehet h a nevét fogja irni, nekem volt már ilyen taxizás után.

2022. aug. 28. 21:01
 27/30 A kérdező kommentje:

Megtalaltam a srácot facebookon.

Felesége van neki. Hát sajnálom szegény nőt... egyértelmű volt , hogy bejöttem neki.

Nem szeretném már megismerni, valószínű egy komolytalan, megbízhatatlan srác.

2022. aug. 28. 23:04
 28/30 anonim ***** válasza:
50%

Azok a legközvetlenebbek, akiknek már van valakijük, mert nincs mit veszíteniük, vagy senkije sincs, viszont ronda vagy és nincs tétje annak(vagyis nem érzi), hogy beszélgettek.

Így gondolkodunk, de ettől még nembiztos, hogy akart volna valamit, mert közvetlen volt.

2022. aug. 29. 09:12
 29/30 anonim ***** válasza:
50%
Jó reggelt! Ez kellet volna: [link]
2022. aug. 29. 11:33
 30/30 anonim ***** válasza:
75%
Vagy csak épp beszélgetett veled, mint a legtöbb taxis szokott és félre is értetted.
2022. aug. 29. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!