Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatom meg a srác nevét?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel taxival jöttem haza egy kis városból. A taxi sofőr egy nagyon helyes, kedves srác volt. Honnan tudhatom meg a nevét? A telefonszámon kívül semmit sem tudok :( annyit tudok, hogy ő egy alkalmazott.2022. aug. 28. 12:29
11/30 anonim 

válasza:

Vagy vitesd el magad valamelyikkel , kèrdez meg tőle mit tud , ha jófej megmondja , ha nem nem.
12/30 anonim 

válasza:

De taxi központ számát? Vagy a taxi számát? (minden taxisnak van egy száma pl 4es taxi).
13/30 anonim 

válasza:

ez amúgy nem creepy egy kicsit?
ha egy pillanatra megfordítjuk a nemeket?
14/30 anonim 

válasza:

Hát elég beteges ami azt illeti.
15/30 anonim 

válasza:

Érdekli a srác, próbálja kideríteni hogy ki az, szerintem nem creepy amíg nem megy át zaklatásba
Ami nekem már creepy:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
16/30 A kérdező kommentje:
Nem zaklatom. Úristen, nem vagyok beteg.
2022. aug. 28. 17:32
17/30 anonim 

válasza:

#15 a munkahelyét hívogatja, hogy kiderítse...
18/30 anonim 

válasza:

már beszélik is a kollégák egymás közt, hogy "van az a flúgos csaj, aki hívott, és azt kamuzta be, hogy elhagyta a személyijét."
19/30 anonim 

válasza:

Hát nem hinném, h bárki elmondja mi a neve, pláne a központos. Ha tudja ki ment akkor, a taxis megkérdi és ennyi.
A taxi szám nincs meg nem tudod kérni se őt.
Szóval ez ennyi.
Amúgy mi a terved ha látod? Mer ennyi erővel kibézhetsz közbe ahol az adott társaságtól állnak a txik és hátha látod.
N 30
20/30 A kérdező kommentje:
Elengedem a dolgot. Ez így alakult, mindegy már.
Vevő lett volna szerintem az ismerkedésre, mert volt egy érdekes szólása.
2022. aug. 28. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!