Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszene egy futár srác megkérdeznétek a nevét?
Én nem mertem megkérdezni, de aztán egyszer úgy alakult, hogy egy közös téma kapcsán beszélgetésbe elegyedtünk és végül ő maga jelölt be facen, hisz ő ugye tudta nevem..
Milyen futárról van szó egyébként, ha szabad megkérdezni?
Én a mai napig nem mertem megkérdezni. Kínosnak érezném, szerintem kissé levágós is lenne, hogy miért akarom tudni, aztán mi van ha van barátnője stb. Bár lehet túlagyalom, de hát én ilyen vagyok.
Helyileg hol futár amúgy? Akitől én nem merem megkérdezni, ő Pesten a 6.kerületben (egy részén gondolom) viszi a csomagokat.
Még tiszta szerencse, hogy GLS futárról van szó és nem DPD-ről. :D És az “én futárom” pl a 3. kerületben szállít ki. Tehát nyilván nem egyetlen futárról beszélgetünk, hanem többről.
#2 voltam.
Mi ez a GLS futárra nedvesedés? Munkahelyemere is jár egy srác, és már hónapok óta csurgatják rá a nyálukat a kolleganőim, de annyira zavarban vannak tőle, hogy kb mindig engem küldenek csomagot átvenni, ha jön a "kisfiú".
Aztán ha elment, akkor kb közös nedvcsurgató szeánszokat szoktak tartani, hogy juj vajon mi neve, hány éves, van e barátnője?
Aztán ezt meguntam egy pár hónap után, és egyszer megállítottam és feltettem neki az összes ilyen kérdést, mondván, hogy jelenléte izgalomban tartja a kolleginákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!