Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatom meg a srác nevét?

Múltkor egyik csaj beírt hogy teszik neki a tihanyi hotel pincére...
Írtam neki tanácsokat, kb ugyanazokat lehet itt is:
- megnézed a szolgáltatót Facebookon, hátha bejelolte a csoportot
- megnézed a szolgáltatót a mapsen
- van mindenféle koktaktjuk , telefonszám , email ,cím tudsz nekik írni
- megkeresheted őket direktben: megkérdezheted a srác nevét , de be is kamuzhatsz valamit , hogy azért kellene, mert kiesett valami a zsebéből és szerinted ott hagytad a taxiba
Ha kisvàrosrol van szó , akkor szerintem nincs olyan hű de sok emberük, ha fent van a közösségi médiában akkor ki lehet pár kattintással nyomozni ha ügyes vagy , ha nem akkor nem.
Jah , kollégáitól is meg lehet kérdezni , hogy ki lehetett személyesen ha látsz olyan autót, de amúgy szerintem akar a szórakozóhelyeken is az embereket - kisvárosban kevés az új ember
Ja és ne írj PM-et nekem hogy írjak rá , vagy hívjam fel, az én szerelmi ügyeimbe mèg ennyit sem segitenek

Semmi adatot nem adatnak ki.
Taxi számát tudod nem? Akkor kérheted őt, ha hívod a taxitársaságot. Aztán ha mész vele beszélj vele. Más nincs.
Párom is kereste már fel így nő 🤣.
N 30

Csak a taxi számot tudom.
Hívtam őket, de másik kolléga vette fel a telefont. Azt kamuztam, hogy valószínű kocsiba maradt a személyim... délután 4 kor megnézi, ennyi.
Véletlen se szólta el magát, hogy mi a kolléga neve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!