Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsősorban olyan lányoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban olyan lányoktól kérdeznék, akik emberekkel foglalkoznak. Ha nagyon-nagyon szimpatikus nektek egy srác, aki később megadná a nevét+telefonszámát, ti keresnétek?

Figyelt kérdés
Nagyon nem tudom részletezni. Pl ha egy recepción sokat beszélgettek, és bejöttök egymásnak, felhívnátok?
2015. dec. 4. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Így kell ismerkedni, nem az interneten.
2015. dec. 4. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen.
2015. dec. 4. 20:39
 3/7 A kérdező kommentje:
És az nem gond, hogy nem a srác kéri el az elérhetőségetek, hanem ő adja meg?
2015. dec. 4. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt, nekem jobban is tetszik mert így megvan a szabad akaratom, hogy keresni szeretném-e vagy nem.
2015. dec. 4. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
A nők szemében nem férfi az aki nem kezdeményez, én tudom. Jóképű vagyok, sok nő szólított már le, de egyiknek sem kellettem végül. Csak azoknak akiket én szedtem fel, én küzdöttem meg értük.
2015. dec. 4. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok az a nőtípus, aki szeret telefonálni, személyesen és írásban otthonosabban mozgok. De ha valóban szimpatikus annyira, akkor lehet, hogy rácsörögnék.
2015. dec. 4. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Ha elkérné az enyémet és megadnám neki, nyilván benne lennék randiban, de én nem tudom, felhívnám-e. A táncban is a férfi kezdi a lépést előre, a nő hátrafelé haladva fogadja, tükrözi. Nem érezném azt, hogy akar engem, ha nem kezdeményez.
2015. dec. 5. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!