Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem szexi, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szexi, ha egy srác sokat nevet, mosolygós?

Figyelt kérdés
Olyan búvalbaszott sok pasi, kár érte... Pedig számomra sokkal vonzóbb valaki már önmagában attól, hogy jókedvű.
2016. máj. 7. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
:D
2016. máj. 7. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Hogyan lehetne jókedvű egy ember,ha a nők még csak felé sem néznek,kinevetik őt,megalázzák és egy jó szót sem kapnak tőlük soha... plusz ebben az országban élni sem olyan könnyű,nagyon nehéz sorsok is vannak...

Nem mindenkinek van örülni valója az életben.

Személy szerint mostanában sokkal jobb a kedvem,mióta egyetlen egy csaj végre életemben először szóba állt velem,és tudunk beszélgetni legalább vele egy picit mostanában. Bár nem sokáig tart úgy néz ki ez sem,de ezt is megértem az életemben...

24/F

2016. máj. 7. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Sokat mosolygok, nevetek és ezt mások meg is szokták jegyezni (nem pozitívan)
2016. máj. 7. 22:52
 4/9 90-ben született F.. ***** válasza:

Megfelelő környezetben egy férfi szeret nevetni. Az utcán sétálva random módon viszont nem.

Amikor mosolygok, annak oka van. Random módon nem megy.

Ettől függetlenül általánosan jókedvű vagyok. Nem nagyon szokott olyan személyes találkozóm lenni valakivel, hogy nem nevetünk legalább egyszer.

2016. máj. 7. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
én még az utcán is képes vagyok random felröhögni ha valami nagyon vicces jut eszembe, ezzel meg már sokan a vigyorgóba küldenének, na most mit tegyen az ember hogy hülyének se nézzék de depressziósnak se:D
2016. máj. 7. 23:49
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös, én is ilyen vagyok. :DD
2016. máj. 7. 23:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokkal szexib egy pasi ha tud mosolyogni vagy vigyorogni. Ettől olyan "emberi" lesz számomra, vagy nem is tudom hogyan definiáljam. Főleg ha az én poénjaimon nevet! :)
2016. máj. 8. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:

kinek mi:Dddd

én a nyugodt, komoly férfiakat imádom :333

2016. máj. 8. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
hát igen, vannak jó sztorijaim, úgyhogy sokszor tényleg nem tudom megállni:D
2016. máj. 9. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!