Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szexi, ha egy srác sokat nevet, mosolygós?
Hogyan lehetne jókedvű egy ember,ha a nők még csak felé sem néznek,kinevetik őt,megalázzák és egy jó szót sem kapnak tőlük soha... plusz ebben az országban élni sem olyan könnyű,nagyon nehéz sorsok is vannak...
Nem mindenkinek van örülni valója az életben.
Személy szerint mostanában sokkal jobb a kedvem,mióta egyetlen egy csaj végre életemben először szóba állt velem,és tudunk beszélgetni legalább vele egy picit mostanában. Bár nem sokáig tart úgy néz ki ez sem,de ezt is megértem az életemben...
24/F
Megfelelő környezetben egy férfi szeret nevetni. Az utcán sétálva random módon viszont nem.
Amikor mosolygok, annak oka van. Random módon nem megy.
Ettől függetlenül általánosan jókedvű vagyok. Nem nagyon szokott olyan személyes találkozóm lenni valakivel, hogy nem nevetünk legalább egyszer.
kinek mi:Dddd
én a nyugodt, komoly férfiakat imádom :333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!