Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyílik ki a bicska a férfiak zsebében erre?
Ha megmondom neki
- ha én sportos vagyok ezért nem kell pocakos
- egyetemre járok - nem kell tanulatlan iq nulla proli érettségivel
- nekem a szüleim segítettek lakást és autót venni ezért nem kell olyan férfi aki ezt nem érte el az életben
- mivel fiatal nő vagyok nekem egy 30 éves férfi már öreg
- 170 cm vagyok ezért 180 nál ne legyen alacsonyabb
- volt már 4 kapcsolatom , ezért olyan nem kell aki 25 éves és szűz
- vannak terveim a jövőre - ezért minimum keresete legyen 500 ezer.

"ha én sportos vagyok ezért nem kell pocakos"
Nincs ezzel baj, de túlságosan a külsőre van kihegyezve. Nyilván nekem sem kell túlsúlyos nő, de egy kis pocak azért még nem kizáró ok.
"egyetemre járok - nem kell tanulatlan iq nulla proli érettségivel"
Ebből vastagon kifigyel a lenézés és megvetés azok irányába, akik nem járnak egyetemre. Nem szeretem az olyan embereket, akik lenézik a többi népréteget. Nyilván nem kötelező velük kapcsolatot létesíteni, de azért nem azon múlik, hogy valaki értelmes-e, hogy van-e diplomája.
"nekem a szüleim segítettek lakást és autót venni ezért nem kell olyan férfi aki ezt nem érte el az életben"
Neked a szüleid segítettek, DE a férfi érje el. 30 éves kor alatt nem mindenki jut el oda, hogy saját autót tudjon venni önerőből. Én mondjuk tudnék (és 30 alatt vagyok), de ne legyen ez elvárás a nő részéről, mert felmegy a vérnyomásom és frusztrált leszek.
"mivel fiatal nő vagyok nekem egy 30 éves férfi már öreg"
"170 cm vagyok ezért 180 nál ne legyen alacsonyabb"
Ez oké, ezzel egyetértek.
"volt már 4 kapcsolatom , ezért olyan nem kell aki 25 éves és szűz"
Kutyát nem érdekli, hány kapcsolatod volt - engem sem. Ne is gyere ilyesmivel a kapcsolat elején. (Nekem ennél több volt, némileg tapasztaltnak számítok ezen a téren, de akkor is van ennek egy kesesű mellékíze.)
"vannak terveim a jövőre - ezért minimum keresete legyen 500 ezer."
Na ez az, ami a legdurvább és kiüti nálam is a biztosítékot. Oké, hogy én vagyok a férfi, de szerintem ne társadalmi sztereotípiák alapján építsünk fel egy kapcsolatot, mert nagyon hamar a konyhában találod magad meg a mosógép mellett.....

"nekem a szüleim segítettek lakást és autót venni ezért nem kell olyan férfi aki ezt nem érte el az életben"
Mármint azt, hogy a szülei pénzét szórja? :D
Bocsánat, de én nem is szeretném ezt elérni az életben. :D

Nos, nézzük...
Talán azért, mert baromira nem egyezik az értékrendünk. Te szépen rátapintottál az anyagias, és felületes jellemzőkre. Én meg pont, hogy az emberi értékeket tartom fontosnak egy kapcsolatban. Nyilván a világ nem fekete-fehér, de alapvetően így gondolom.
"ha én sportos vagyok ezért nem kell pocakos"
Nyilván ha valaki külsőleg taszító, akkor hülyeség vele kezdeni. Bár én soha nem láttam semmi problémát abban, ha egy nő nem a lehető legideálisabb BMI-vel rendelkezik. Volt már 160 centis, 40 kilós barátnőm is, és 180 centis, 100 kilós is. Egyikük sem nézett ki rosszul. A mostani barátnőmnek van egy kis pocakja. És akkor mi van? Szerintem még szexi is.
Viszont az, hogy "én ilyen vagyok, és EZÉRT nem kell másmilyen", hááát... oké, jogod van a saját értékrendedet felállítani, de ezzel cseppet sem tudok azonosulni.
"egyetemre járok - nem kell tanulatlan iq nulla proli érettségivel"
A megfogalmazásodból is csak úgy sugárzik a kultúra.
Abban én is egyetértek, hogy nem hátrány, ha az ember párja hasonló értelmi szinten van. De azt azért szögezzük már le, hogy az értelmi képességek, és a végzettség nincs egymással annyira szoros kapcsolatban, mint gondolnád. Erre számtalan pozitív, és negatív példát is láttam már. Persze, valószínűbb, hogy könnyebben futsz bele egy IQ-nuku emberbe a 6 általánost végzettek között, mint a kétdiplomások körében, de azért bőven ismerek olyat, akinek "csak" egy érettségije van, de nagyon komoly tudományos, és filozófiai dolgokról is el lehet vele beszélgetni. Meg olyannal is, aki diplomás, de kerülöm, mint sátán a szentelt vizet. :D
Meg ugye a másik dolog: nem a végzettség határozza meg, hogy emberileg ő milyen.
Nekem meg pofám nem lenne szüleimet lehúzni. De ezzel a kijelentéssel lű is támasztottad, hogy kevés kivételtől eltekintve tisztességes úton rohadt nehéz stabil egzisztenciát kialakítani.
Én azt mondom, hogy örülök is, hogy ezen a rostán kihullok. Anyuci-apuci pénzével villogni... hogy is mondjam... predesztinálja azt a fajta személyiséget, ami engem taszít.
"mivel fiatal nő vagyok nekem egy 30 éves férfi már öreg"
Mindekinek megvannak életkor tekintetében is a preferenciái. Történetesen köztem, és barátnőm között 15 év van. Én szeretem, ha a nő fiatalabb, ő meg szreti, ha a férfi idősebb. Ízlések és pofonok...
"170 cm vagyok ezért 180 nál ne legyen alacsonyabb"
Természetesen ezt is jogod van feltételként megszabni. Bár szintén nem gondolom, hogy két ember kapcsolatának minősége ezen múlna.
"volt már 4 kapcsolatom , ezért olyan nem kell aki 25 éves és szűz"
Hát.. szetintem ők jobban is járnak, ha nem veled lesz az első intim együttlétük. :D
"vannak terveim a jövőre - ezért minimum keresete legyen 500 ezer."
Szíved joga aranyásónak lenni. Volt már velem hasonló mentalitású nő. Egyszer az életben elég volt. :D
És nem, nem érezném, hogy bármifajta bicska kinyílt volna. Csak egyszerűen nem tudok azonosulni az értékrendeddel.

"Ha megmondom neki"
Nem kell megmondani neki.
Elég annyi, ha azt mondod, hogy úgy érzed, nem egymást keresitek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!