Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyílik ki a bicska a férfiak zsebében erre?
Ha megmondom neki
- ha én sportos vagyok ezért nem kell pocakos
- egyetemre járok - nem kell tanulatlan iq nulla proli érettségivel
- nekem a szüleim segítettek lakást és autót venni ezért nem kell olyan férfi aki ezt nem érte el az életben
- mivel fiatal nő vagyok nekem egy 30 éves férfi már öreg
- 170 cm vagyok ezért 180 nál ne legyen alacsonyabb
- volt már 4 kapcsolatom , ezért olyan nem kell aki 25 éves és szűz
- vannak terveim a jövőre - ezért minimum keresete legyen 500 ezer.

Nem mindegy?
Te elvárod és ez alapján keresel. Vagy lesz ilyen vagy nem.
N 30

Nos Kérdező, nézzük sorban:
- Sportos vagy, ez nagyon jó dolog, ha nem akarsz olyan férfit, aki olyan, mint a telefosott búvárruha, teljesen jogos elvárás, ezzel egyet értek.
- Ha egyetemre jársz, még nem vagy értelmiségi. Az akkor leszel, ha már lediplomáztál. Ezért is téged minősít (negatívan), ha prolizol, azt a hamis felsőbbrendűség tudatba süllyedt suttyók teszik, légyszi szokj le róla!
- A lakás és autó sem a te érdemed, hanem a szüleidé, tehát nem jogos az elvárásod, mert nem te érted el. Úgy könnyű, ha a feneked alá teszik a drága dolgokat.
- Nagyjából 18-20 körüli lehetsz, megértem, hogy nem akarsz 30-as férfit, mert az tényleg nagy korkülönbség köztetek. De egy 30-as férfi még messze nem öreg.
- A magassági elvárásod se nem rossz, se nem jó. Ha neked magas férfi kell, az ízlés kérdése, senki bele nem köthet.
- Ha szexuálisan tapasztalt partner kell, az is a te egyéni igényed, nincs vele gond.
- Semmilyen érdemi kereseted nincs jelenleg, mert egyetemista hallgató vagy. Ha majd lesz jó fizetésed és stabil vagyonod (amit nem kaptál, hanem megdolgoztál érte), akkor jogos lesz az elvárásod az 500 ezres keresetre a férfi részéről.
Összefoglalva:
Természetesen ha minden ponthoz ragaszkodsz, szíved joga. Én szurkolok, hogy megtaláld azt, akit elsősorban szeretsz, másodsorban megfelel az igényeidnek. De azzal érdemes tisztában lenned, hogy egyes elvárásaid elég elrugaszkodottak, mert semmilyen formában nem mutatsz rá jó példát. Mindezt nem azért írtam, hogy bántsalak. Rá akarok világítani arra, hogy az összeszedett pontokban hol látok hibát/jót külsős szemlélőként. Remélem, segítettem.

Mert ez az elvárásos téma nagyon : "Mert én megérdemlem", azaz önös.
De tudod mit?:

Férfiként...
- Az első ponttal egyet tudok érteni. Ez sajnos preferencia kérdése, nincs itt semmi látnivaló.
- Nem veszed észre, hogy paradoxon amit mondasz? 😆😆😆😆 Az érettségire is tanulni kell! :D Vagy már elfelejtetted volna?
- Itt van egy csúnya félreértés. "Kisasszony", az megvan, hogy ezt nem te érted el, hanem segítettek neked, hovatovább semmit nem tettél hozzá? Mondjuk volt Két millád félretéve. És ez volt a te részed. Ez azt jelenti - NAGYON DURVÁN lesarkítva - hogy két milláért vettél lakást. Két milliót a hülye is ki tud fizetni... Nem baj, hogy van lakásod, kocsid, etc-d. De kíváncsi lennék, vagy-e annyira kitartó, és talpraesett, hogy ezt MAGADNAK, önerőből is megteremtsd. Bocsika... Én a talpraesett, dolgos nőket szeretem! ^^
- Ehhez sincs mit hozzáfűzni. Egyéni preferencia, nincs semmi extra benne.
- Ahogy ehhez sincsen...
- Dettó.
- És itt kanyarodunk vissza a kérdéskörre, amkt a lakással kapcsolatban feltettem. Teneked mi lenne benne az önrészed? Vagy mit adnál a közösbe? Vagy adott esetben miért érné meg nekem hazatalicskázni a "vagon pénzt"? Lennél hű társam akkor is, ha önhibámon kívül keresőképtelenné válok? Vagy elveszteném az állásom? Egyáltalán mik a tervek? Mert nem mindegy, hogy utazgatok, szórom a pénzt, vagy befektetem - adott esetben vállalkozásba is akár. Ha előbbi, akkor részemről a kapcsolat nem működne. Ha utóbbi, még azt is megkockáztatom, hogy inspirálnál - persze vagyonközösség, közös vállalkozás nagyvalszeg nem lenne így sem.

Vannak olyan pasik akik utan tolonganak a nők es megis pocakos nincs egyeteme meg stb. De mégis keres netto felmillát, vagy erosebb az atlagnál, es nyomulnak rá ezren.
De ismerek szakmunkast is aki ma hatalmas céget vezet!
A kitételeid neha olyasmik mintha nem is ismernéd a pasikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!