Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyílik ki a bicska a férfiak zsebében erre?
Ha megmondom neki
- ha én sportos vagyok ezért nem kell pocakos
- egyetemre járok - nem kell tanulatlan iq nulla proli érettségivel
- nekem a szüleim segítettek lakást és autót venni ezért nem kell olyan férfi aki ezt nem érte el az életben
- mivel fiatal nő vagyok nekem egy 30 éves férfi már öreg
- 170 cm vagyok ezért 180 nál ne legyen alacsonyabb
- volt már 4 kapcsolatom , ezért olyan nem kell aki 25 éves és szűz
- vannak terveim a jövőre - ezért minimum keresete legyen 500 ezer.

*A pocakos pasi akit ismerek nem a penzevel fog meg nőket, azt titkolja. Van egy sármja extrem szocializalt is szerzodtetetten focizott is stb. Es rengeteg haverja is van extrovertalt. Es uton utfelen kezdenek vele ki a nők.
Es pocak van egyetem nincs stb.

Az elvárásaid fele reális, a másik fele akkor lesz az, ha te is leraksz valamit az asztalra egy sikeres felvételin kívül, nem csak a szüleid.
Amivel ennek ellenére a legnagyobb gond van valószínűleg, az az, ahogy ezeket tálalod. Normális esetben az ember nem listázza senkinek az elvárásait, hanem megmondja az illetőnek, aki nem felel meg ezeknek, hogy nem őt keresi. Ha te a szempontlistád a másik orra alá dugva porba döngölöd csak azért, mert neked nem felel meg párkapcsolatra, miközben, mint ember nem azt érdemli, hogy megsemmisítsék, mert más, az viszont nem oké.
26n

Nem tudom, hogy a férfiak zsebében kinyílik-e a bicska, de nekem nőként felszaladt a szemöldököm végigolvasva az elvárásaidat.
Neked egyelőre nem pasi kell, hanem egy irdatlan nagy pofon az élettől, az talán észhez térít.

Azért, mert minden állításod egy tagadó mondat: neked ez NEM kell, neked az NEMkell...
Én nem vagyok se pocakos, se alacsony, diplomás vagyok, vannak terveim a jövőre nézve, edzek stb., ezért kellemetlen lenne, ha ilyennel jönnél az első randin. Olyan ajtónak feszülnél neki, ami már rég nyitva van.

Azért, mert te akarod beosztani az én pénzemet, b...szod! "- vannak terveim a jövőre - ezért minimum keresete legyen 500 ezer."
Ha vannak terveid az szép és jó, de nehogy már engem használj, mint valami két lábon járó ATM-et! Nekem is vannak terveim és azok között nem szerepel az, hogy nőket tartsak ki. Egyenlőség van, testvériség meg elfogadás, tessék b+, ki lett harcolva! Úgyhogy most már tessék elmenni dolgozni és megkeresni a pénzt rá.
A többivel alapvetően nincs baj, az ízlés meg hogy ne legyél segghülye, az szerintem elvárható bárkitől. Nekem is fontos a külső és hogy ne nyócáltalános legyen azért a nőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!