Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet találni csinos vékony nőket akik nem undorodnak a testesebb férfiaktól?
Vagy a szabály kőbe van vésve hogy vékony a vékonnyal , dagadt a dagadttal ? Nincs kegyelem vagy engedmény a elhízott pasiknak? Ha nem tudnak lefogyni akkor nem lehet csinos nővel kapcsolatuk.
(Igen a pénz sem játszik ha minimálbéres a tag) nincs kiskapu.
49
És annak mi értelme? Csak a fikazas lenne hogy xy vélemény szerint nem 10 kg vagy 15 kg van rajtam, hanem adjak le vagy 30 at hogy 60 kilós tini fiú testem legyen!
Persze, Te vagy egyedül akit 10 kiló plusszal nem fogad el egy nő se. Nem a súly a baj veled.
Nincs időd, egész nap meló lfsz fizetésért. De Te gyárba nem mész, nem utazol naponta...
Van 2 szakmád abba miért nem dolgozol??
És attól nem lesz senki felszínes, h számít a külső mert vinzodni kell meg a pénz, mert abból élünk.
Kifogás van...
Szerintem kicsit több azért mint 10. A mai elvárások szerint 30-40 😅 a 90 évekbeli elvárások szerint lehet teljesen normàl lennék.
Azért nem megyek gyárba többet mert rengeteg rossz élményem van. És alja munka. Annál én sokkal többre vagyok képes! A két szakmám a Szakács és a pincér. Vagyis vendéglátó iskola. Az előbbi valamiért nekem nem megy. Mármint rosszul érzem magam a főzésben keletkező szagoktól. Az utóbbi meg nem fér össze az én stílusommal. A pincér meló az megalázó és mindig a vendégnek van igaza akkor is ha amúgy nem.
És az utolsó bejegyzéseddel nem értek egyet! Ha egy nő anyagi források alapján választ partnert az anyagias! Ha egy nőt nem érdekli hogy egyszerű melós Jóska milyen ember. Milyen értékei vannak a személyiségében. Semmi nem érdekli róla csak az hogy kocka hasa van és jóképű vagy sem, az bizony felszín alapján válogat.
Több vagy ennél mégse érsz el semmit... Aha.
Anyagi forrás alapján IS! mondjuk nálam ne keressen kevesebbet (Én 400at keresek, néha többet) egy jobb burkoló vagy villanyszerelő többet visz haza).
Én megteremtek egy nekem megfelelő színvonalat, azt senki miatt nem adom lejjebb. Tettem érte és nem azért, h vissza menjek...
Az egyszerű melós Jóska, te nevezted a gyári melót alja munkának! Nem én! Erről meg ennyit!
És nem, nem kell kocka has meg szépfiú, de igen is legyen igényes és férfias (az általad említett mai elvárás a 60 kilós férfi...nekem az nem vonzó, ahogy a plusz 20 kiló sem és az se ha alacsonyabb. Rajtam is volt 25 kiló felesleg anno és igen is kifogás, h miért nem fogysz ha sztd ez a baj veled.?
Azt se értem miért csináltál 2 olyan szakmát, ami számodra derogál.
Tessék, csinálj mégegyet, de olyat amit szeretsz vagy legalábbis nem derogáló számodra!
Persze erre is jön a kifogás...
Te ezért nem kellesz nőknek, mert semmi kitartás nincs benned és megrekedsz egy szintem, ami neked se jó, picsigsz is érte de tenni ellene / érte... Na ahhoz már lusta vagy.
Marhára nem vagy vonzó a hozzáállásid miatt főként.
Mellesleg Te ha nem vagy felszínes, akkor a 100 kilós nő miért nem jó? Jaaa tudom.
N 30
Ezt imádom, hogy bármit csinálunk, vagy felszínesek vagyunk, vagy anyagiasak. Csak akkor lennénk jók, ha nem lenne önálló véleményünk, elvárásunk, nem szeretnénk egy moziba se elmenni soha.
Közben meg ti dagadtoztok le minden nőt, aki 65 kg felett van.
55
Csak tippelgetsz és egy általad festett kép alá szeretnèl helyezni.
A 2 szakma után mentem az érettségire, azután csináltam mèg 2 szakmának gúnyolt pár hónapos okj sulit és az egyikben dolgozok jelenleg.
Nagyon ügyes vagy hogy le tudtál adni 25 kilót!!!
Azt írod nem tetszik neked a 60 kilós jelenlegi trend. Akkor egy 180 cm es férfinek szerinted mennyi az ideális súlya? Ha azt írod 80 vagy 85, akkor már nem is vagyok 20!kiló pluszban számodra.
Párom 175 magas volt (3 hete elhunyt) és 80 kiló. Tökéletes volt ahogy volt (izom is volt rajt).
De ha egész napi melóval nem keresel eleget, akkor nem gondolod, h máshogy kéne csinálni?
58
Részvétem. Balesetben halt meg?
Köszönöm.
Igen, motorral ment, kimenet elé az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!