Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet találni csinos vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet találni csinos vékony nőket akik nem undorodnak a testesebb férfiaktól?

Figyelt kérdés

Vagy a szabály kőbe van vésve hogy vékony a vékonnyal , dagadt a dagadttal ? Nincs kegyelem vagy engedmény a elhízott pasiknak? Ha nem tudnak lefogyni akkor nem lehet csinos nővel kapcsolatuk.

(Igen a pénz sem játszik ha minimálbéres a tag) nincs kiskapu.

2022. aug. 26. 06:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:

Hány cm és hány kg vagy?

Rakj ki képet, a fejed takard ki.

2022. aug. 26. 08:29
 22/64 A kérdező kommentje:

Valószínűleg a vicc tárgya lennék ha kitennék képet. Nincs szükségem további depresszióra. Nehezen jöttem ki belőle legutóbb.

Arról nem is beszélve hogy 20 emberből aki megnézné 15 bunkó válasz jönne és ráadásul férfiaktól. Nem a nőktől.

2022. aug. 26. 08:35
 23/64 anonim ***** válasza:

Akkor küld el privátban.

Vagy szimplán írd le hány cm és hány kg vagy azért az nem nehéz kérdés.

2022. aug. 26. 08:36
 24/64 anonim ***** válasza:
96%

23

170/103

Megszokhattad volna...

2022. aug. 26. 09:00
 25/64 A kérdező kommentje:
180/95
2022. aug. 26. 09:07
 26/64 A kérdező kommentje:

24

Nem! A Shrek kérdező olyan délután 15 után végezz a munkahelyén. Rendszerint a késő délutáni/esti órákban tesz ki kérdést.

2022. aug. 26. 09:09
 27/64 anonim ***** válasza:
78%
#19 nem mindenki hízik el szülés után, csak aki elhagyja magát. De ilyen felfogással végülis legyünk kövérek már 10 évesen, mert “egyszer úgyis elhíznánk”🤣
2022. aug. 26. 09:18
 28/64 A kérdező kommentje:

27

Ezt senki nem írta. Te szeretsz a végletekkel példálozni.

Ha érdekel én 14 éves koromig vékony voltam. Aztán 14-20 ig túlsúlyos. 20-22 ig normal , 22-24 ig megint túlsúlyos. 24 től 28 ig izmos, 28 tól a jelenlegi 34 ig megint kövér.

Én a te helyedben nem bíznék abban hogy se te se a párod szervezetében nem lesz soha változás! Aztán az idősek otthonban te leszel a fitnesz mami.

2022. aug. 26. 09:28
 29/64 anonim ***** válasza:
100%
Jó de ha ennyire ekorul forog minden problémád, mi a fene tart vissza attól, hogy változtass? Időd az van, ha csak meló van és semmi csajozas.
2022. aug. 26. 09:42
 30/64 anonim ***** válasza:
77%

Nem olvastam el minden kommentet... de szerintem felesleges ekkora háborút indítani ki az álszent témában. Az evolúciónak és a társadalomnak köszönhetően mindenki tudja, hogy hogy néz ki egy jó nő, hogy néz ki egy jó pasi, és ha filmet nézünk vagy gyerekkorban rajzfilmet, akkor azt látjuk, ahogy egy jó nő meg egy jó pasi szerelme kibontakozik, nyilván mi is ilyet szeretnénk (nem csak a filmek miatt, ez egy példa volt). Az embereknek idő kell, amíg belátják, hogy a vonzó külső kevésbé fontos, mint sok minden más (ez igaz a nőkre, férfiakra is). Ettől függetlenül nyilván mindenkinek van valamilyen ideálja.

Nekem például a vékonyabb férfiak tetszenek alapból, de volt már testesebb barátom. Magával ragadt a személyisége, kedvessége (munkahelyi csapatépítőn ismerkedtünk meg), szerelmes lettem. Jól is működött a dolog, de amikor fakult a szerelem és jöttek a gondok (mind a ketten hibáztunk sok mindenben), akkor elkezdett hiányozni, hogy a rózsaszín köd elmúlása után nem vonzódok hozzá, mint pasihoz. Nem csak emiatt, de vége lett a kapcsolatunknak.

Aztán én is elhíztam most, de találtam egy fiút, aki így is bolondul értem (ez jön be neki, világ életében a molettebb lányok).

Aztán van egy barátnőm, aki meg egy betegség miatt nagyon-nagyon elhízott fiúban találta meg a szerelmet. (150 kiló körül van a srác, mozog amennyit tud, de mivel sérvje van, így sokszor nem egyszerű...) A szexuális életük szuper, és nagyon boldogok. (Ők baráti társaságnak köszönhetően ismerkedtek meg.)

Igazából bárhol rád tud találni a szerelem, csak az utcán, szinglikiránduláson, egyéb ilyen helyeken nehezebb ismerkedni, mint társkeresőn, mert aki ott fent van, az valószínűleg párt keres magának, míg az egyéb helyeken a szerencse jobban beleszól. Én a párommal a facebook társkeresőn ismerkedtem meg amúgy, az jobban tetszett, mint a tinder, nem csak tökéletes emberek lógtak rajta.

2022. aug. 26. 09:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!