Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet találni csinos vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet találni csinos vékony nőket akik nem undorodnak a testesebb férfiaktól?

Figyelt kérdés

Vagy a szabály kőbe van vésve hogy vékony a vékonnyal , dagadt a dagadttal ? Nincs kegyelem vagy engedmény a elhízott pasiknak? Ha nem tudnak lefogyni akkor nem lehet csinos nővel kapcsolatuk.

(Igen a pénz sem játszik ha minimálbéres a tag) nincs kiskapu.

2022. aug. 26. 06:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

10

Félre érted! Azt arra írtam mikor a gyakorin a képmutató/kegyes hazugságot nyomják.

Pl; 1, én szeretem a macis férfiakat 2, nem érdekel a férfi pénze 3, 15 cm farok az hatalmas - mindenkinek elég 4, Budapesten nem kell autó mert jó a tömeg közlekedés

A fentiek közül természetesen egyiket sem gondoljàk komolyan mikor ide kommentelik. Mert egy másik kérdés alatt már mást írnak. Mindig ahhoz mérten hogy az adott kérdésben tudjàk és akarják e jobb színben feltüntetni magukat.

2022. aug. 26. 07:18
 12/64 anonim ***** válasza:
83%
Tudod, nekem mindig az izmos sportos pasik jöttek be, ezért én is világ életemben kondiztam. Vékony vagyok, formás, a barátom izmos, szintén kondizik, azt érzem, hogy ezt megérdemlem, jogosan várhatom el, mivel én is sokat teszek a jó külsőért. Az viszont, hogy te lusta vagy lefogyni, kigyúrni magad, de azt elvárod, hogy a nő adjon magára, szerintem nagyon önző és ellenszenves elvárás.
2022. aug. 26. 07:21
 13/64 anonim ***** válasza:
89%
És te honnan veszed, hogy ugyan az a pár ember ír be minden kérdés alá?
2022. aug. 26. 07:21
 14/64 anonim ***** válasza:
100%
#6 a 65-70 kg hol duci? Egy 150 cm-es nőn esetleg... De egy átlag 165-170 cm-es nőnek teljesen normális súly. Azzal semmi baj, ha neked a vékony nők jönnek be, de egy 65 kg-s nőt ducinak nevezni, kicsit erős.
2022. aug. 26. 07:22
 15/64 anonim ***** válasza:
100%
Egy testes nő sosem fog kikezdeni egy nálánál sokkal jobb fickóval. Ez fordítva nincs így.
2022. aug. 26. 07:24
 16/64 anonim ***** válasza:
93%

Na menj már a p*ba, hogy neked dagadtként egy 65-70 kgs nő duci! Én per pill 68 vagyok a 170 centimhez és mivel nagy része izom, ezért senki nem mondaná meg, 55 kilónak és vékonynak szoktak nézni. De van hasonló súlyú barátnőm ugyanezzel a magassággal, ő is vékony, csak a hasán/mellén van a túlsúly.

A vékony/átlag testalkatú nők 95%-ának nem jön be a sörhaz meg az apatest, úgyhohy nem kell minden nap feltenni ezt a kérdést. Egyszerűbb lenne ám lefogyni a sok rinya helyett!

2022. aug. 26. 07:47
 17/64 A kérdező kommentje:

16

Miből veszed hogy csak 1-2 dagadt pasi teszi fel ezeket a kérdéseket? Lehet több 100 különböző is, de hasonló problémával.

2022. aug. 26. 07:56
 18/64 anonim ***** válasza:
100%

A pocakos még belefér. Az izmosan nagydarab is, szerintem.

De egy tényleg kövér férfi... Miért csak vékony tökéletes testű nő jöhet szóba? Átlagos nő, kis felesleggel? Az nem?

Valamit valamiért. Ha nem vagy hajlandó lefogyni, pedig tudod, hogy nem vonzó a kövérség akkor más kell. Vagy sok pénz, vagy lejjebb adni az igényekből és hozzád illő nőt keresni.

2022. aug. 26. 08:22
 19/64 A kérdező kommentje:

12

Majd ha jön a gyerek, vagy valami változás az életedben és meghízol. Akkor szakíts a barátoddal, mert ha ő sportos te meg nem, úgy már nem lehettek együtt.

2022. aug. 26. 08:24
 20/64 A kérdező kommentje:

18

Átlagos nő kis felesleggel jó lenne. Viszont az ilyen nőknek is a 68 kilós szalkasan izmos 185 cm pasi kell. Nem én..

2022. aug. 26. 08:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!