Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet találni csinos vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet találni csinos vékony nőket akik nem undorodnak a testesebb férfiaktól?

Figyelt kérdés

Vagy a szabály kőbe van vésve hogy vékony a vékonnyal , dagadt a dagadttal ? Nincs kegyelem vagy engedmény a elhízott pasiknak? Ha nem tudnak lefogyni akkor nem lehet csinos nővel kapcsolatuk.

(Igen a pénz sem játszik ha minimálbéres a tag) nincs kiskapu.

2022. aug. 26. 06:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%
És egy gyár van az egész világon? 😆
2022. aug. 26. 10:58
 42/64 A kérdező kommentje:
Persze majd órákig igazgatok? Érettségivel és 2 szakmával nem foguk újra csicska lenni! Itt legalább nem kell úgy fizikailag megszakadni! A gyári emlékeimben meg az van hogy 5 perces pisi szünetben is kijöttek utánam a wc re hogy ne hogy 30 masodpercel tovább legyek szüneten. És a női idősebb dolgozók azok úgy hajtottak engem mint egy rabszolgát! Ilyen többet nem lesz!
2022. aug. 26. 11:01
 43/64 A kérdező kommentje:
* utazgatok
2022. aug. 26. 11:01
 44/64 anonim ***** válasza:
100%

Tehát: Nem nézel ki jól, dagadt vagy, csoró is, de neked jól kinező nő kell, es mi az, hogy a jól kinező vekony nők a sikeresebb pasikat preferaljak?

Wtf???? 😅🤣

2022. aug. 26. 11:08
 45/64 A kérdező kommentje:

44

Bármit lehet úgy tálalni hogy előnytelenül hangzódjon. De amiket felsoroltál az elárulja neked mi a fontos a férfiakkal kapcsolatban! Nem vagy kicsit felszínes meg goldigger?

Én nem is nézem egy nőn hogy 300 ezret vagy mennyit keres. Érdekel a személyisége és fontos is. Döntő lehet sok esetben.

Fordított esetben meg nektek csak az számít a férfi hogy nézz ki meg mennyi a pénze. Nem szánalmas kicsit amit műveltek?

2022. aug. 26. 11:15
 46/64 anonim ***** válasza:
100%
De hát neked se kell dagadt nő 🤣🤣
2022. aug. 26. 11:16
 47/64 A kérdező kommentje:
De akin van pár kiló plusz azt elfogadom. De én sem vagyok 150 kiló, mégis a elfogadás nem megy a női oldalról akkor se ha csak 10 kg plusz van a férfin.
2022. aug. 26. 11:17
 48/64 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 éve vagyok egy gyárban,3 műszakban kezdtem, de már csak 2-ben kell járnom. Sikerült előre lépnem, anélkül, hogy bármilyen vezető segített volna ebben. Németországba járok ki néha, az a lényeg, ott betanítanak, és én meg itthon átadom a többieknek a tudást. 400 körül keresek, plusz cafeteria, illetve külföld esetén dupla fizetés van. Mindenképp szeretnék még ennél is tovább jutni. Én is kerestem 150 ezret, elég is volt belőle.
2022. aug. 26. 11:19
 49/64 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél már ki képet végre, satírozd ki rajta a fejed.
2022. aug. 26. 11:19
 50/64 A kérdező kommentje:

48

Szuper de a 400 nettóddal a gyakorikerdesek szerint életképtelen vagy a nők szemben. Mindjárt javasolják neked hogy a 2 műszakos melód mellé iratkozz be valami iskolába és szerezz nagyobb veszteséget.

2022. aug. 26. 11:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!