Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet találni csinos vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet találni csinos vékony nőket akik nem undorodnak a testesebb férfiaktól?

Figyelt kérdés

Vagy a szabály kőbe van vésve hogy vékony a vékonnyal , dagadt a dagadttal ? Nincs kegyelem vagy engedmény a elhízott pasiknak? Ha nem tudnak lefogyni akkor nem lehet csinos nővel kapcsolatuk.

(Igen a pénz sem játszik ha minimálbéres a tag) nincs kiskapu.

2022. aug. 26. 06:04
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣🤣🤣
2022. aug. 26. 06:05
 2/64 anonim ***** válasza:
90%
Engem a pocakosság nem zavar, a csóróság viszont taszít!
2022. aug. 26. 06:12
 3/64 A kérdező kommentje:

2

Mi számít annyira csórónak? Én pl 300 ezer körül keresek, van saját lakásom. Autóm és nyaralóm is volt (szülőktől örökölt ) de azokat eladtam.

2022. aug. 26. 06:15
 4/64 anonim ***** válasza:
16%

3

Minimum netto 6-800 az alap!

Ez a netto 300 erősen átlag alatti.

2022. aug. 26. 06:21
 5/64 anonim ***** válasza:
100%

Lehet találni NORMÁLIS SPORTOS FÉRFIT akik nem undorodnak a testesebb NŐKTŐL?

Vagy a szabály kőbe van vésve hogy vékony a vékonnyal , dagadt a dagadttal ? Nincs kegyelem vagy engedmény a elhízott NŐKNEK? Ha nem tudnak lefogyni akkor nem lehet NORMÁLIS FÉRFIVAL kapcsolatuk.

- Érzed a kettős mércet?

2022. aug. 26. 06:23
 6/64 A kérdező kommentje:

4

Ez most incel túlzás akar lenni? Elég jól menő cégnél dolgozok. Kb 100 dolgozó van, abból maximum 20 van aki 500 ezernèl többet kereshet. 800 ezer max a szűk vezetőségnek lehet meg.

5

Nincs kettős mérce mert pl nekem a nővérem 90 kg és jóképű 70 kilós férfi az elletarsa. A nők kövéren is találnak partnert. És a férfiak nem olyan kritikusak mint fordítva. Ha én látok egy 65-70 kilós ducibb nőt attól sem hányok vagy kezdem selejtnek nézni. De egy mai felfogású nő, viszont ha ra nézz egy pasira és az nem 65-75 kg hanem 85-100 között úgy ő már egy életképtelen disznó…

2022. aug. 26. 06:29
 7/64 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi baromságot összehordani Kérdező. Azért, mert nincs párod, ne a külsőségekre akard ráhúzni csupán. Eleve is persze a férfi lehet elhízott meg alacsony keresetű, de azért neki csinos meg szép vékony modellalkatú lány jár... na ez fordítva mé nem lehetséges? Ugyanaz.
2022. aug. 26. 06:30
 8/64 A kérdező kommentje:

7

Fordítva előbb lehetséges! Ne hazudjatok! Itt a gyakorin hány kérdés alatt olvastatok olyat hogy a partnerkereső férfi kikötötte volna hogy olyan nőt fogad csak el aki keres pl 600 ezret. Mert ha komoly kapcsolat lesz akkor a gyerekvállalás csak úgy működne. Hmm ? Ellenben a nőknél 10 ből 9 azt hajtogatja hogy ha a férfi nem keres jól hanem csak ilyen átlag 250-400 ezres mint pl én, az lőtéri kutyának sem fog kelleni. Tanuljon tovább! Keressen többet! Vagy nem lehet csaja. És ezt irjàk itt az összes nő, amikor épp nem a képmutató és félrevezető válaszokat nyomjàk.

2022. aug. 26. 06:34
 9/64 anonim ***** válasza:
16%
5. Az a baj, hogy szimplán átlag nőknek is a tuti, férfias, sportos, barna, amolyan mediterrán don juan kell(ene). Egy hete voltunk egy fürdőhelyen, hát tragédia hogy hol tartanak az emberek külsőre. Elhízott emberek tömkelege, de már a gyerekektől kezdve. Csüngőhasú férfiak, cölöplábú hordótestű nők. Akár 20 éve sem ilyen volt a felhozatal. Aztán álmodozik mindenki a modell külsejű partnerekről!
2022. aug. 26. 06:46
 10/64 anonim ***** válasza:
100%
A nő képmutató, ha valakivel nem jön össze a külseje miatt. De fordítva vajon miért nem az?
2022. aug. 26. 07:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!