Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy ne használjanak ki a férfiak anyagilag?

Figyelt kérdés
Viszonylag tehetős családból származom, érettségi után kaptam saját autót és lakást a szüleimtől. 4 komolyabb kapcsolatom volt 18 éves korom után. Minden pasim nálam lakott, használta alkalmanként a kocsimat, amibe én tankoltam. A lényeg, hogy nem fizettek semmit, mindent én álltam. Ha elmentünk valahova enni, akkor én fizettem a számlát, a belépőket/jegyeket, ha nyaralni mentünk, akkor a repülőjegyeket, szállást, a napi bevásárlás is az én pénzemből ment. A legnagyobb ajándék, amit pasitól kaptam, az egy csokor virág/egy doboz bonbon volt. Minden hónapban kapok a szüleimtől egy fix összeget (ehhez ők ragaszkodnak), valamint 8 éve dolgozom, viszonylag jól keresek a munkahelyemen. Legutóbbi kapcsolatomnak 7 hónapja lett vége, mert a párom kitalálta, hogy felmond a munkahelyén, keresek én annyit, hogy meg tudjunk élni belőle, ráadásul többet lehetne otthon az akkor frissen hozzánk került kiskutyánkkal. Akkor nem foglalkoztam azzal,hogy szinte mindent én állok, nagyon szerelmes voltam minden páromba, úgy gondoltam, elég, ha érzelmileg minden viszonzást megkapok, többet ér, mint az anyagiak. A szüleim, barátnőim hosszas beszélgetések után ráébresztettek arra, hogy mindez nagyon nincs rendben. Mostmár olyan párt szeretnék, akivel nagyjából felezni tudjuk a kiadásokat,de gondolom ez nagyon riasztóan hangzik az első 1-2 randin.
2022. aug. 25. 15:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem lenne muszáj elmondani az elsején, hogy milyen háttered van. Jómódúnak lenni lehet rongyrázás nélkül is.

Bevonzod talán,vagy éppen azokkal a kis nyomorultakkal ismerkedsz akik kirakat életet élnek és melletted bőven meg is tehetik ezt.

Javaslom, hogy NORMÁLIS emberekkel ismerkedj.

Beszélgess sokat az elején, ne add ki magad.

2022. aug. 25. 15:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne avasd be őket az anyagi helyzetedbe nagyon az elején. Ne találkozz többet olyannal, aki hagyja, hogy az első randit teljesen te álld (legalább felezzetek). Ne feltétlenül fizetős programra menjetek, hanem mondjuk kirándulni, ahol jobban megismerhetitek egymást. Ha úgy érzed, megfelelő a személy akit találtál, akkor se kezdj el túl bőkezű lenni. Felezzetek az elejétől kezdve, vagy fizessetek felváltva. Amint észreveszed, hogy anyagilag többet adsz bele a kapcsolatba, beszélj, vagy lépj ki.
2022. aug. 25. 15:11
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért te fizetsz mindent? Az első randikon, ha a pasi hív el, igenis hagyd, hogy ő fizessen. Utána mehet a felezés. Ha hagyod magad kihasználni, ki is fognak.
2022. aug. 25. 15:12
 4/19 Semuhi ***** válasza:
82%
26/f nekem volt 42 éves tehetös barátnöm nekemis mindent fizetni akart gyári melosként nekem sokat kellett harcolnom vele.hogy en fizetek most ha tetszik ha nem es elfogadta ... Sajnálom. A helyzeted egy igazi faszi nem él vissza ilyennel. Akart venni nekem fehér arany nyakláncot szülinapomra de mondtam nem szeretném én nekem elég egy ezüst nyaklánc :D
2022. aug. 25. 15:13
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
biztos sáska vagy
2022. aug. 25. 15:21
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy rosszul választottál, az nem a férfiak hibája. A saját hozzáállásodat kellene megváltoztatni.

Legközelebb keress olyat, akinek alap, hogy a költségeket, és a házimunkát, minden mást megosztotok, ezt az összeköltözés előtt tisztázzátok. Olyannal meg össze sem kell jönni, aki minden programot veled fizettet ki. Sajnálom, de valószínűleg villogsz azzal amid van, és hogy te megteheted, és ezt ki is használják, pld. ne mond el, hogy kapsz a szüleidtől is pénzt, azt sem kell feltétlenül, hogy a lakás saját.

pld.: Egy nyaralásról úgy kell beszélgetni, hogy tisztázzátok mire vágytok, mekkora a keret, és ha ez valakinek nem fér bele, akkor lejjebb kell adni, vagy oda külön is elmehettek, de nem alap, hogy te mindig fizetsz.

2022. aug. 25. 15:23
 7/19 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, nekem annyira furcsa, hogy felnőtt embereket a szüleik támogatnak. Azt értem, hogy kaptál lakást és autót, ezeket valószínűleg nem tudtad volna egyedül előteremteni, de ha már jól keresel és önellátó vagy, akkor minek még ez is? Én biztosan nem fogadnám el.

A többieknek igazuk van, rosszul választasz vagy tudatosan figyelmen kívül hagyod, hogy a parjaid eloskodnek rajtad.

24N

2022. aug. 25. 15:30
 8/19 anonim ***** válasza:
45%
Szia! Először is fogadd minden gratulációmat! Gazdag és tehetős családba születtél, így nem kell küzdened semmiért! Szerencsés vagy,talán nem is tudod mennyire... Más: Nekem azért kell kapcsolatban élni,mert a 2 több,mint az 1 és egyedül nem tudnám magam eltartani /a páromé a ház/ de a lényeg! 👉 Nekem nem kéne kapcsolat,ha ilyen jó anyagi körülmények között élnék,mint Te 😉 Néha egy alkalmi kapcsolat,vagy hétvégén találkozni valakivel,de nem együtt élni! Ez az én véleményem. Talán láttad a Kaméleon című filmet. Ne akarj úgy járni,mint a film elején a csajok! Másik opció: találj egy szintén jómódú pasit,aki a lelkedért (is) de nem a pénztárcádért szeret 💖 32/N
2022. aug. 25. 16:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Te választasz mindig ilyen idióta pasikat.
2022. aug. 25. 16:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a csajokkal szoktam így járni... De ha még pénz szerint is szűrnék, akkor a lányok 0.0001%-a jönne szóba, de azok is foglaltak vagy én nem kellenék nekik.

34F

2022. aug. 25. 16:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!