Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gizda trendi bunkó Vs pocakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gizda trendi bunkó Vs pocakos jólelkű Férfit válasszàk többen?

Figyelt kérdés
Te melyikkel lennél hölgyem?
2022. aug. 23. 07:57
 81/94 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a Shrek! Ő 30 éves és zabál és iszik. Én 33 éves vagyok és 20 éve mindennapjaiba van a súlyommal való harc. És mindent megtettem kivéve az orvosi segítséget. Illetve 2x kertem a körzeti orvost és vizsgálat nélkül el lettem küldve egy diétás értrend szórólap kíséretével.
2022. aug. 23. 20:04
 82/94 anonim ***** válasza:
100%

#78 ezt is meg lehet fordítani.

Zoli minden nap látja az insta modelleket a neten, az edzoteremben meg a bárban a csinos lányokat, akkor miért kellenék neki én a 70 kilós Kriszta aki annak ellenére is 70 kiló hogy rendszeresen mozog, valószínűleg vékony lányokat lepipalva?

2022. aug. 23. 20:04
 83/94 A kérdező kommentje:

80

Ne viccelj. Itt a munkahelyem is a 35 éves nőnek is a 19 éves tanuló fiú tetszik. Mindenki látja ahogy bókol neki.

2022. aug. 23. 20:08
 84/94 A kérdező kommentje:

83

Nagyobb példát írj mert én 72 kg-ot szavaztam Rékának ami nekem még megfelelt volna. Nem ide tartozik de a nővérem volt rövid ideig fitnesz edző. 75 kg is volt 160 akárhány cm mellé. De lapos volt a hasa és látszott hogy izom miatt nehéz. Sokszor a kiló csalóka is lehet. Nekem mindig erős volt a mell és karizmom. Ezt a fatertől örököltem. A masszív testet, ő kb 55 éves koráig izmos volt. A 20 éves fiatalok féltek tőle. Aztán nagy lett a hasa. De ő sose sanyargatta magát az étrenddel, azt ette amit anyu főzött. Hétköznapi kajákat.

Én már 10 évvel ezelőtt is elkezdtem hogy nem kerek az anyu főztjéből mert zsíros , sok kalóriás ételek . Mindig vita volt belőle amíg otthon laktam velük.

2022. aug. 23. 20:13
 85/94 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy neked 72ig jó csak egy dolog, de jó akkor legyen 82 kiló.
2022. aug. 23. 20:18
 86/94 A kérdező kommentje:
82 kg már mindenképp sok egy nőn az 20 kgal több mint egy vékony nő. Az olyan mintha én 107 kgal nem akarnék változtatni és így akarnám elfogadtatni magam egészségtelen külsővel. És ez nem igaz mert én mindenképp lefogok újra fogyni olyan szintre amire ez a sajnálatos genetika képes. De úgy se leszek vékony. De ahhoz mérten szeretnék társat találni.
2022. aug. 23. 20:21
 87/94 anonim ***** válasza:
100%
A fogyasrol csak annyit, hogy meg sosem talaltak tulsulyos hajotorottet. A zabalassal kell leallni, emberi adagokat fogyasztani es lass csodat ember lesz beloled a hajpacnibol.
2022. aug. 23. 20:23
 88/94 A kérdező kommentje:

87

De a faék egyszerű gondolatmenetet mikor növi ki már végre mindenki?

Ez az elmélet hogy aki túlsúlyos az keveset mozog és sokat eszik. Nem igaz. Mert aki ebben szenved az már kitapasztalta a teste reakciót hosszú évek alatt. És kipróbálta a lehetséges dolgokat a zsír ellen. És minden lehetséges kombinációt. Az egyik ismerősöm dagadtabb fiatal volt mint én. 20 on akárhány évig küzdött a kövérséggel. Edző terembe járt, folyamatosan diétás étrenden élt. Nem volt eredménye. Elment orvoshoz és mivel magas volt a cukra ezért kapott egy ozempic nevű gyógyszert. 40 kilót fogyott tőle és tartja a normál súlyát. 20 évig hallgatta az emberektől hogy dagadt , fogyjal le, sokat eszel, járj edzeni különböző hitetlen vádaskodast. Pedig ő is tényleg dolgozott a elhízás ellen de amíg nem kapott gyógyszert addig kövér volt.

Szóval ezért zavar ez engem ennyire mikor egy szöveget fújnak nekem. Ami lehet kívülről igaznak hangzik, de én magam aki tudja hogy mennyi óra , pénz, kitartás volt már a harcomban annak sértő ha egy munkatárs vagy idegen azt hiszi rólam hogx én naphosszat fekszek az agyon 3 óriás pizzával, kólával es semmit se csinálok azért tartok itt.

2022. aug. 23. 20:33
 89/94 anonim ***** válasza:
100%
Neked számtalanszor elmondtuk, hogy menj orvoshoz.
2022. aug. 23. 20:46
 90/94 anonim ***** válasza:
De akkor miért nem mész orvoshoz?
2022. aug. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!