Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gizda trendi bunkó Vs pocakos jólelkű Férfit válasszàk többen?
“Amúgy egyvalamit nem értek. Egy csúnya, dagadt, műveletlen férfi, aki nem elégszik meg egy csúnya, dagadt, műveletlen nővel, az milyen jogon ítélkezik a szép, csinos, tanult embereken, amiért hasonló kvalitásokkal rendelkező párt akarnak?”
De mi alapján gondolkozol ezeken a címkéken amit rám akasztasz?
Nem voltam mindig kövér! És mikor nem voltam akkor nem voltam csúnya férfi a nők szerint! (Még most sem tartanak annak, attól független hogy az elhízás miatt nem akarnának alám feküdni.
Szakács vagyok és van érettségim. Szóval tudom hogy divatos manapság az összes melós embert prolinak és műveletlenek hívni aki nem járt egyetemre…. De azért elég sértő túlzás ez.
62
Mert nem vagyok csúnya! Az elhízás sokat ront rajtam. Ezért ne is ajánlj olyan nőt aki kövér (és vékonyan is az lenne).
Mindenkit érnek sérelmek az életében. Mindenkinek megvannak a maga nehézségei.
És igen van akinek nehezebb élet jut, van akinek kevésbé.
De a traumaidra fogni hogy szar ember vagy NEM MENTSÉG.
63
Miért is? Most akkor mégis a külső alapján ítéled az embereket? Ejnyje-bejnyje...
Tudod hogy az én lelkembe hány pasi gázolt már? És volt ám köztük kövér is.
Mégsem itelkezek a férfiak felett akik nem kovettek el ellenem semmit csak szembe jönnek az utcán és van képe férfinak lenni.
A serelmeinken felül kell emelkednunk és ugyanolyan jó embernek maradni. Ha ez neked nem megy akkor a szememben te sem vagy jobb semmivel sem azoknál az embereknel akik felett te itelkezel.
A szépség relatív. Nekem sokszor tetszettek a kicsit husisabb lányok is. Ha a személyiségük is jó. Ne a 150/100 kilóra gondoljatok hanem mondjuk az ilyen 65 kilós nők sem olyan kövérek nekem 170 cm mellé.
Nekem több jó tulajdonságom is van ami itt a gyakorin nem fog pár üzenetből látszani.
És többször nem akarom jelezni hogy alapvetően nem vagyok ronda. 26-7 évesen volt olyan munkahelyem ahol a 17-19 éves sportoló lányok is folyamat flörtöltek velem. Persze nem is akartam egyiktől se semmit de nyilván jó érzés volt. Aztán elkezdtem komolyabban hízni és persze minden megváltozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!