Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gizda trendi bunkó Vs pocakos jólelkű Férfit válasszàk többen?
Figyelt kérdés
Te melyikkel lennél hölgyem?2022. aug. 23. 07:57
91/94 A kérdező kommentje:
90
Valamelyik válaszban már utaltam rá. 2 x mentem le a háziorvoshoz. És el lettem küldve. Ez akkora rossz érzést keltett bennem hogy ahányszor elhatározom hogy most pl hétfőn lemegyek! Vasárnap estére már azon leszek hogy áá majd máskor. Úgyis elküldenek segítség nélkül.
2022. aug. 23. 21:21
92/94 anonim válasza:
Gasztroenterológushoz menj, ne a háziorvoshoz.
... és a változatosság kedvéért most felkereshetnél egy pszichológust is.
93/94 anonim válasza:
"Itt a munkahelyem is a 35 éves nőnek is a 19 éves tanuló fiú tetszik. "
Nőknél ritkán, pasik viszont tömegesen csinálják.
Mellesleg messze nincs annyi jó pasi, hogy minden egyes nőnek jusson :D
Egy csomó tólsúlyos férfinek van párja.
94/94 anonim válasza:
Ha 3 napig nem eszel semmit, tobb kilot fogsz fogyni. Inni csak hideg vizet. Fogd fel bojtkent. Amugy meg kerjel gyomorgyurut, azt rajossz, hogy a zabalas es a suly mennyire egy kezben jar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!