Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gizda trendi bunkó Vs pocakos jólelkű Férfit válasszàk többen?
De miért kötöd ki, hogy "vonzó nő"??? Ha valaki dagadt, miért várja el, hogy vonzó legyen a párja?
Olyat sem nagyon látunk, hogy egy 120 kilós nő egy instafiú kezét fogja. Emmá'csak ilyen. De párt azért még találhat.
Miért kötöm ki? Mert erről szól a kérdés.
Az a zavaró hogy azt akarjátok normálisan beállítani ha valaki hapsi dagadt vagy csak teljesen átlagos kis pocakkal annak vagy ;
Nem lehet csaja
Vagy csak kövér
Mikor ha fejen áll az ürge akkor sem lehet olyan mint aki alapból vékony típusú srác. Irreális elvárás tőle amit sehogy nem tud meglépni.
42
A kérdés a nőkhöz, nem pedig a >csinos< nőkhöz szólt.
Nem látom be, hogy egy kövér férfi milyen jogon várja el, hogy a barátnője csinos legyen?
Amúgy meg hidd el, le lehet fogyni. Ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor lefogysz és kész. Nem atomfizika.
Van TikTokon az a bácsi aki 190 kg és évek óta jár orvoshoz. Most valami étvágy elnyomó cuccot kell szúrnia. És hiába nem eszik lofaszt se, akkor sem fogy.
Aki beteg az beteg. Nem működik mindenkinél a kalóriadeficit. Ez megint egy olyan szöveg mint amikor valamiről az embereket meg akarják győzni és nem igaz. Mint hogy a Covid oltás nem lehet ártalmas.
45
De igen, mindenkinél működik. Egyszerű kémia.
Olyan, mintha azt mondanád, hogy valaki annak ellenére halt szomjan, hogy elegendő mennyiségű vizet ivott. Abszurd.
Én pár éve 2 hétig csak a turbó diétát ittam. Semmi szilárd kaja. 2 kg ment le az idő alatt. Elkezdtem újra enni és rövid időn belül 15 kg jött fel.
Pedig abban a 2 hétben 10000% ban ment a kalóriadeficit. Szóval ha csak 1000 kalóriát eszem már nem fogyok. Az kellene nekem mint a náci haláltáborokban? Hónapokig éhezni , vízzel és néhány nap 1-1 kis darab peneszes kenyér darabbal akkor majd lefogyok ?
Rendszeresen edzek. És keveset eszek mint egy macska vagy újszülött gyerek .
Nem ezen múlik sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!