Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gizda trendi bunkó Vs pocakos jólelkű Férfit válasszàk többen?
Szóval felteszel egy kérdést és mikor azt a választ kapod ami szerinted is a helyes akkor azt akarod hogy a válaszoló bizonygassa neked és küldjön fotót a pasijarol (wtf ez beteg)
Illetve burkoltan megvadolod hogy biztos a pénzéért van vele.
Ugye nem tartod magad jó lelkű embernek? Mert egy jó lelkű ember nem ilyen csípőből rosszindulatú.
11
Nem, szerintem nem irt igazat! Mert mikor egy nő azt állítja pocakos vagy mackós a pasija akkor csak arra érti hogy nem 68 kg a srác hanem 75. Szóval az is vékony még különben. Azért kertem képet hogy lássuk erről van e szó.
Egyiket sem.
Bunkit sem és köveret sem
Nagyon jo valaszok szulettek, de megint egy ostoba incel tette fel, aki nem tanul belole.
En mar azon sem lepodnek meg, ha Balazska ujabb alteregoja lenne. Ugyanazokat a paneleket ismetelgeti. Ennyire szanalmas, hogy mar a virtualis rugdosasnak is orul, mert legalabb igy foglalkoznak vele.
5 vagyok. Nem vagy te senki, hogy bármit bizonygassak neked, sem senkinek.
Csak válaszoltam a kérdésre.
Az a te bajod, hogy önigazolást kereső frusztrált gyökér vagy :)
Elárulom, 190cm és kb 106kg. Nekem tetszenek a nagydarab pasik. Az nem tetszik, ha egy férfi nőiesen hízik, mellre, csípőre, combra, bevallom. De akkor se tetszene, 75kg-san hízna nőiesen.
Nem tudom, hogy mennyi pénz van a számláján. Vállalkozó, mint én :)
Ezenkívül van már egy gyereke, akit nem én szültem, mégis rengeteget sütök-főzök neki, mert elfogadtam és szeretem az apjával együtt.
Az ilyen 1biteseknek, mint te, ez biztos újdonság, de van ilyen, hogy szerelem. Neked ez valószínűleg elérhetetlen lesz egész életedben, és a gazdag belső is ismeretlen fogalom marad, mert leokádnivaló a személyiséged, és valszeg a külsőd is.
19
Szóval magas és a 106 kg hozzá normális. Tuti magas a izom arànya is! Vállakozó - vagyis milliomos.
Összeségében akkor letagadni se tudnád hogy felszínes vagy és anyagias nőszemély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!