Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gizda trendi bunkó Vs pocakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gizda trendi bunkó Vs pocakos jólelkű Férfit válasszàk többen?

Figyelt kérdés
Te melyikkel lennél hölgyem?
2022. aug. 23. 07:57
 11/94 anonim ***** válasza:
93%

Szóval felteszel egy kérdést és mikor azt a választ kapod ami szerinted is a helyes akkor azt akarod hogy a válaszoló bizonygassa neked és küldjön fotót a pasijarol (wtf ez beteg)

Illetve burkoltan megvadolod hogy biztos a pénzéért van vele.

Ugye nem tartod magad jó lelkű embernek? Mert egy jó lelkű ember nem ilyen csípőből rosszindulatú.

2022. aug. 23. 08:23
 12/94 anonim ***** válasza:
89%
Egy tahó csóró pocakos szerintem.
2022. aug. 23. 08:23
 13/94 anonim ***** válasza:
90%
Pizzahajtogatós Shrek ma korán kezdi a műszakot
2022. aug. 23. 08:26
 14/94 anonim ***** válasza:
92%
Shrek, te nem vagy jó lelkű.
2022. aug. 23. 08:57
 15/94 A kérdező kommentje:

11

Nem, szerintem nem irt igazat! Mert mikor egy nő azt állítja pocakos vagy mackós a pasija akkor csak arra érti hogy nem 68 kg a srác hanem 75. Szóval az is vékony még különben. Azért kertem képet hogy lássuk erről van e szó.

2022. aug. 23. 09:07
 16/94 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem mutatsz te magadról képet?
2022. aug. 23. 09:13
 17/94 anonim ***** válasza:
90%

Egyiket sem.

Bunkit sem és köveret sem

2022. aug. 23. 09:20
 18/94 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon jo valaszok szulettek, de megint egy ostoba incel tette fel, aki nem tanul belole.

En mar azon sem lepodnek meg, ha Balazska ujabb alteregoja lenne. Ugyanazokat a paneleket ismetelgeti. Ennyire szanalmas, hogy mar a virtualis rugdosasnak is orul, mert legalabb igy foglalkoznak vele.

2022. aug. 23. 11:06
 19/94 anonim ***** válasza:
100%

5 vagyok. Nem vagy te senki, hogy bármit bizonygassak neked, sem senkinek.

Csak válaszoltam a kérdésre.

Az a te bajod, hogy önigazolást kereső frusztrált gyökér vagy :)

Elárulom, 190cm és kb 106kg. Nekem tetszenek a nagydarab pasik. Az nem tetszik, ha egy férfi nőiesen hízik, mellre, csípőre, combra, bevallom. De akkor se tetszene, 75kg-san hízna nőiesen.

Nem tudom, hogy mennyi pénz van a számláján. Vállalkozó, mint én :)

Ezenkívül van már egy gyereke, akit nem én szültem, mégis rengeteget sütök-főzök neki, mert elfogadtam és szeretem az apjával együtt.

Az ilyen 1biteseknek, mint te, ez biztos újdonság, de van ilyen, hogy szerelem. Neked ez valószínűleg elérhetetlen lesz egész életedben, és a gazdag belső is ismeretlen fogalom marad, mert leokádnivaló a személyiséged, és valszeg a külsőd is.

2022. aug. 23. 11:16
 20/94 A kérdező kommentje:

19

Szóval magas és a 106 kg hozzá normális. Tuti magas a izom arànya is! Vállakozó - vagyis milliomos.

Összeségében akkor letagadni se tudnád hogy felszínes vagy és anyagias nőszemély.

2022. aug. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!