Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak hogy tisztázzuk,de,feminista világban élünk?
"annyira hogy térdelnek a sittes,yolós kanjuk előtt a diszkóba"
Fene nagy feminizmus meg nőuralom az ilyen...
Legalább magadat ne cáfold meg bekezdésen belül
"Csak hogy tisztázzuk,de,feminista világban élünk?"
tökmindegy. a hozzád hasonlók minden világban gyökérnek számítottak.
régen ez úgy nézett ki, hogy hozzád adták volna a faluban utolsóként eladósorban maradt fogatlan félfogyaték leányt, aztán legyetek boldogok. tíz év házasság után már menthetetlenül benne lettél volna az alkoholizmusban.
Én csak 20 éves korom óta vagyok kapcsolatban.
Amúgy ahány lány van hetero kapcsolatban, annyi fiú is.
Idealizálod, hogy a nőknak kuss? Szeretnéd hogy valaki veled legyen félelemből/kényszerből? Igen, olyannál próbálkozz, aki érdekel. Nekem nem tetszik, ha valaki csak azért próbálkozik, mert nő vagyok és ha más lenne épp ott ugyanígy tenne. Ezzel nem lenne esélye senkinek akkor se, ha szingli lennék.
Egyre elfogadóbb az emberiség a melegekkel szemben. A leszbikusokat a férfiak dicsőítik, a melegekkel pedig kb bármelyik csak szívesen barátkozik.
A nők kb a társadalom fele. Tehát normális lenne, ha minden második filmnek női főszereplője lenne.
Az, hogy valaki szűz 30 évesen, az egyéni döntés. Lehet nem közvetlenül (nem azt döntötte el, hogy szűz marad, de pl hogy kiknél hogyan mikor próbálkozik, hogyan viselkedik, képzi magát, milyen szociális körökben mozog, azt mind igen).
Hogy gonoszabbak-e a női főnökök azt nem tudom, lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!