Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni a társkeresési "bántalmazásokat"(amikor 100 bol 99 nem normalis), hogy eljuss ahhoz az egyhez?
Amikor ismerkedsz csetelsz olyanokkal akik miatt kitérsz a hitedből is, hogy atyaég milyen férfiakat hord a hátán a föld.
("Nem az számít, hogy mekkorát ütsz, hanem az, hogy mennyi ütést állsz ki, amikor talpon kell maradni, hogy mennyit bírsz, amikor folytatni kell.Sylvester Stallone)
Néha már sírni tudnék hogy ilyen rögös az ut egy normális férfihez.
Akár a neten de az életben is, millio a selejt.
Alaptézis
Nőt kereső férfiak tipusai:
- házas
- egyedulállo de szexre megy
- egyedulállo normalis, de bármiért is, nem passzolunk
- egyedülállo normális de szimplan nem tetszem
- egyedülállo normális van kölcsönösség is KAPCSOLATESÉLYES.
- kapcsolatra akaratlagosan alkalmatlan (azaz tehetne ellene) (pl munkanelkuli v drogos v troger stb)
- kapcsolatra nem akaratlagosan NEKEM alkalmatlan(azaz tehetetlen) (pl sérult beteg pl azt hiszi rolam higyvszervkereskedo vagyok es meggyőzhetetlen)
- fétises (szexuális kulonbségek)
- tulfiatal (hozzamkepest gyerek)
- tuloreg (hozzamkepest bácsi)
Es máris megvan az 1:10 hez arány!
Nekem már voltak normalis barataim. Nem zárom ki hogy lesz is.
Engem a hozzá vezető út csinál ki.
"Társkeresőn a legrosszabb ismerkedni. :)
Férfiként azt tapasztalja az ember, hogy alig írnak vissza neki.
Jártam úgy egy normálisnak tűnő lánnyal, hogy napokig nem írt, aztán gyakorlatileg leírta, hogy randizott, majd legközelebb azért nem írt, mert mással chat-elt.
Egy-két ilyen után már az első gyanús jel után én is nyers őszinteséggel elküldöm a nőt."
20 as neked ezzel mi a tök bajod van. Kije vagy neki, senkije csak ismerkedtek te rakás szerencsétlenség. Nem bosszút állni kell meg alázni a nőket hanem sok szerencsét kívánni hogy lehet hogy talált egy hozzáillőt bazi nagy szerencsével, igaz nem te vagy de majd te is találsz, találnál ha normális lennél. Te mekkora elkényeztetett anyuci kedvence lehetsz hogy ilyenért úgymond "nyers őszinteséggel elküldöm a nőt", képzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!