Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgozni a társkeresési "bántalmazásokat"(amikor 100 bol 99 nem normalis), hogy eljuss ahhoz az egyhez?
Amikor ismerkedsz csetelsz olyanokkal akik miatt kitérsz a hitedből is, hogy atyaég milyen férfiakat hord a hátán a föld.
("Nem az számít, hogy mekkorát ütsz, hanem az, hogy mennyi ütést állsz ki, amikor talpon kell maradni, hogy mennyit bírsz, amikor folytatni kell.Sylvester Stallone)
Néha már sírni tudnék hogy ilyen rögös az ut egy normális férfihez.
Akár a neten de az életben is, millio a selejt.
"De legutobb már leültem a városban egy padra a másik nemet csak nézni. Egyik tata, másik csoves, 3.ukrán, 4. családos, 5. tul fiatal"
És abból, hogy ukrán, leszűrted, hogy selejt :DDD
"ha van is egy normalis pasi annak lehet meg én nem fogok kelleni."
Ebben teljesen biztos vagyok.
Szoval a bajom ott van hogy én nem akarnék szóba állni 99 selejttel ahhoz hogy végre megtaláljam azt az egyet!
A 99 selejt miatt folyamatosan csalódom(kiderul higy felesege van es ilyenek!)es rengeteg csalodas bantalmazás ér, rögös az ut.
Magát ezt az utat nem birom.
#42 az hagyján, de a családosból, túl fiatalból, tatából is leszűrte :D
Jó ez az oldal, legalább megtudni milyen az átlagnő "minősége"
47# ne értetlenkj már.
Szted nekem(mint egy atlag szingki nőne kompetens egy családos, vagy egy tata, vagy egy tulfiatal??
Most ezeket számításba kéne vennem??
Kiesnek a szűrőn és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!