Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet feldolgozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni a társkeresési "bántalmazásokat"(amikor 100 bol 99 nem normalis), hogy eljuss ahhoz az egyhez?

Figyelt kérdés

Amikor ismerkedsz csetelsz olyanokkal akik miatt kitérsz a hitedből is, hogy atyaég milyen férfiakat hord a hátán a föld.

("Nem az számít, hogy mekkorát ütsz, hanem az, hogy mennyi ütést állsz ki, amikor talpon kell maradni, hogy mennyit bírsz, amikor folytatni kell.Sylvester Stallone)

Néha már sírni tudnék hogy ilyen rögös az ut egy normális férfihez.

Akár a neten de az életben is, millio a selejt.

2022. aug. 21. 09:46
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%

#6:

Jó, és? Szerinted senki se járt még úgy, hogy egy öreg hájpacni rámozdul? Szerintem mindenki. Ennek ellenére elég sokan ismerik meg a párjuk a munkahelyen. Egyszerűen azért, mert ott töltesz sok időt, ott futsz össze sok emberrel rendszeresen.

Pont ez a kulcs: ha van olyan közösség, ahol sok időt töltesz, és koedukált, fogsz találni párt. Suli, munkahely, baráti társaság, tanfolyam, sport, kutyasétáltatás, tömegközlekedés, szomszéd, stb. Pont, mint régen.

A netes társkerés elméletben jó ötlet. De gyakorlatilag ellepték a gyökerek, a félrelépők, a perverzek, és azok, akik alkalmatlanok kapcsolatra. Tűt keresel a szénakazalban. Pont az vele a baj, hogy százszámra kell beszélgetned a selejttel, mire a szerencse összehoz egy normálissal. És akkor még az se biztos, hogy összeilletek és élőben kölcsönös a vonzalom.

2022. aug. 21. 10:40
 12/57 anonim ***** válasza:
100%

10#:Ez nem feltétlenül igaz, én férfiként élem meg ugyan azt, ha nem még jobban.

Nálam például belső terén irtózatosan magasan van a léc, a saját személyiségem miatt, és nekem közelebb áll a 100/99,8 arányhoz :D

Nem szabad előítéletesnek lenni, mert nem tudod mi áll a háttérben.

2022. aug. 21. 10:40
 13/57 A kérdező kommentje:

Írtam a fenti példakat. De felmenjek, írjak még hozzá?

Van olyan ismim akinek feleség mellé jo lennék szeretőnek. Olyan aki ugy néz ki mint schrek es úgy is beszél, olyan is akinek az a fóbiája hogy szervkereskedő vagyok(pedig ő pl nagyon tetszene videocsetem szinte már szerelmes lettem belé, de nem képes lejönni a szervkereskedésről vagy hogy én biztos csapda vagyok. )

Van olyan is aki nárcisztikus bántalmazó, amit simán levágok róla, igy vele tartom a 3 lépést, max barátság extrákkalra még oké lenne, de semmi többre, van olyan is aki a végtelenségig hezitál még mindig nem jutottam el vele a személyes kontaktig, életben ott a mulya balfék életképtelen de joszivu rendes srác, vagy a nyugger bácsi is bevállalna, vagy munkahelyen az alacsony kopaszodo infós srác, vagy a szomszédlány pasija is szívesen átjönne, vagy akivel megismerkedtem azonnal amikor beléptem egy szabadstrandra egyedul aki anyuval él nincs munkája de szenvedélye a grafiti falakra sprayvel van már hirneve is, néha csurran cseppen neki oár százezer de annyira sincs pénze hogy wifije legyen otthom es amikor mondtam neki hogy hozok neki megrendeloket csinálja nagyban, elutasitja hogy jo ez igy neki, es munkanelkulikent nem akar dolgozni, mert gyari munka keveset fizet..,nő is barátnak jó csak valójában mert amugy még ambíciói sincsenek magára sem, nemhogy egy kapcsolatban pl elkoltozni alberletbe egyutt vagy bármi, es igy lassan tenyleg a 100.nál kezdek tartani es azokat nem is soroltam akiket helybol tiltanom kell.

Elcsetelgetek elbarákozom én ugyan velük, de keresek tovább.

2022. aug. 21. 10:41
 14/57 A kérdező kommentje:
Nem előítélesekedem elvégre beszélgetek találkozom veluk.
2022. aug. 21. 10:42
 15/57 A kérdező kommentje:
10.válaszolónak ment 13.válaszom
2022. aug. 21. 10:43
 16/57 anonim ***** válasza:

Merrefelé laksz kedves kérdező?

Van lehetőség megismerni téged itt? :)

29/F

2022. aug. 21. 10:53
 17/57 A kérdező kommentje:
Ari vagy, de gyk-n nem ismerkedem.
2022. aug. 21. 10:58
 18/57 anonim ***** válasza:
Miért? Itt is vannak normális emberek :D
2022. aug. 21. 10:59
 19/57 anonim ***** válasza:

Szomorú, de sok nő számol be ilyenekről.

Szerintem speciel férfiként könnyebb normális párkapcsolatot kialakítani, mert a pasik többsége kretén. A "versenytârsak" nagyrésze olyan, mint amit te is leírsz.

2022. aug. 21. 11:00
 20/57 anonim ***** válasza:
91%

Társkeresőn a legrosszabb ismerkedni. :)

Férfiként azt tapasztalja az ember, hogy alig írnak vissza neki.

Jártam úgy egy normálisnak tűnő lánnyal, hogy napokig nem írt, aztán gyakorlatileg leírta, hogy randizott, majd legközelebb azért nem írt, mert mással chat-elt.

Egy-két ilyen után már az első gyanús jel után én is nyers őszinteséggel elküldöm a nőt.

2022. aug. 21. 11:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!