Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet feldolgozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni a társkeresési "bántalmazásokat"(amikor 100 bol 99 nem normalis), hogy eljuss ahhoz az egyhez?

Figyelt kérdés

Amikor ismerkedsz csetelsz olyanokkal akik miatt kitérsz a hitedből is, hogy atyaég milyen férfiakat hord a hátán a föld.

("Nem az számít, hogy mekkorát ütsz, hanem az, hogy mennyi ütést állsz ki, amikor talpon kell maradni, hogy mennyit bírsz, amikor folytatni kell.Sylvester Stallone)

Néha már sírni tudnék hogy ilyen rögös az ut egy normális férfihez.

Akár a neten de az életben is, millio a selejt.

2022. aug. 21. 09:46
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, hogy nem akar itt ismerkedni. Tiszteletben kellene tartani.

19-20 éves korom környékén gondjaim voltak a társkereséssel, és én is írtam ki hasonló kérdést, és nekem is áradtak a felajánlkozások, privátok.

Sajnos 1-2-nek visszaírtam, mert normális üzenetet írtak, és esküdöztek, hogy nem olyanok, mint a többi, hanem rendesek és korrektül akarnak ismerkedni.

Nos, amikor nemet mondtam, mindig megkaptam a magamét, hogy ha ennyire selejtes, hátrányos helyzetű vagyok, hogy nő létemre erre az oldalra írtam ki a társkeresési problémáimról kérdést, akkor mégis hogy képzelem, hogy ennyire válogatok, hogy itt, meg amott nem, büntetni kellene az ilyet. Egy másikkal pedig képcseréig jutott a dolog, és rá akkor mondtam, hogy nem, akkor is ugyanezt kaptam, még extra sértegetésekkel karöltve (mire várok, úgysem lesz jobb ilyen nyomorult nőként).

Mégis megtaláltam idővel a páromat, és nem kellett alja emberek közül válogatnom.

Tisztelet a kivételnek, de még ők is értsék meg, ha valaki nem akar itt ismerkedni, ne is erőltessék.

Szerintem az alapból kicsi eséllyel normális, aki egy olyan helyzetben csap le egy nőre, amikor a társkeresési gondjairól panaszkodik.

2022. aug. 21. 14:24
 32/57 A kérdező kommentje:

Mellesleg nem vagyok egyedül a gondjaimmal.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2022. aug. 21. 15:09
 33/57 A kérdező kommentje:

30 de én ismerem az exem és ő nárcisztikus és bántalmazó

Akiről meg írtam az is. Tisztan felismerhető. Ő még manipulációban sem profi.

Azért mert gyk, nem kellene helyből megkérdejőlezni mindenki megítélőképességét vagy emberismeretét.

2022. aug. 21. 15:11
 34/57 A kérdező kommentje:

Amugy meg sehol nem irtam olyat h minden bántalmazo narcisztikus es forditva.

Ismerek olyan fizikai bántalmazót IS, aki nem nárcisztikus. Meg forditva is.

És pont nem engem kell okosítani, aki benne volt a javában premier planban láthatta és át is élhette és át is érezhette az exemnél a kevert többféle személyiségzavarának minden tünetét. Ismerem az egész személyiségszerkezetét, mint a tenyeremet. Tudom mit miért tesz hisz vagy gondol és mi miből jön és mikre miért kattan be es melyik pillanatban miért nincs vagy tud lenni vagy van önkontroll. Mindent tudok róla. Jobban ismerem őt, mint ő saját magát. Nem képes felfogni azt sem, h az indulatai nem jogosak. És tudom azt is, miért nem tud eddig sem eljutni. Az önmegismetésig sem. És annak miért van jogossága is a szemében hogy megtagadja azt hogy baj lenne vele. Tudom miért a tagadás is.

Mindent megtanultam mellette.

2022. aug. 21. 15:28
 35/57 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudod, továbbra se. Az anekdotikus érvelés, nem reprezentatív és nem szakmai.
2022. aug. 21. 17:46
 36/57 A kérdező kommentje:

De igen. A te vélemenyed a kevésbé alapozott, nem pedig az enyém.

Te nem ismersz engem, miket tudok mit nem, teljesen jogisan es nem légből kapottan hülyén, es őt sem ismered, de én igen. Es te akarsz latatlanban tenni kijelenteseket.

Azt aláírom ugyan hogy sokan ráhuznak random jelzőket emberekre. De én nem. Én nem az a szint vagyok aki googleval diagnisztizál nyugi.

2022. aug. 21. 17:55
 37/57 anonim ***** válasza:
94%
A kérdés utolsó mondata "ütötte meg" a szemem: "Akár a neten de az életben is, millio a selejt." Ez egy nagyon erős ítélkezést és általánosítást magában foglaló megjegyzés.. Ha mindenhol körülötted "selejteket" látsz, érdemes önvizsgálatot tartani, hogy miért ilyen személyek "zsonganak" körülötted.. Probléma, hogy a "selejteken", azaz a kérdező számára problémásakon van a fókusz, nem pedig a kérdező számára megfelelő férfin. Ha megvan, kit keresel, "hová tartasz", akkor nem állsz "jöttmentekkel", ez logikus.. Javaslom a belső beállítódás változtatását, az ítélkezés, fölényeskedés helyett a "jó irányba állást és tartást". :)
2022. aug. 22. 06:36
 38/57 A kérdező kommentje:
Nem körülöttem zsonganak. Net tarsker meg minden máshol
2022. aug. 22. 06:46
 39/57 anonim ***** válasza:
94%

Egy normálisan megfogalmazott, érthető, megoldásközpontú választ adtam neked, te pedig köszönet helyett belekötsz egy igényes, egyedi szófordulatomba és odavetsz nekem egy ilyen mondatot: "Net tarsker meg minden máshol"

Számomra ez egy "selejtes", igénytelen, a másiknak "odaköpött" mondat, én ezek után további kommunikációba nem bocsátkoznék veled..

2022. aug. 22. 06:59
 40/57 A kérdező kommentje:

Nem én látom ugy ítelkezve hogy 10 bol 9 selejt, hanem ezt a pasik láttatták meg velem olyanokkal pl hogy tudod, van feleségem de így vállalom e, vagy a stb-kel amiket irtam.

Mindenkit meghallgatok, azaz nem előítélkezem es felsoroltam, mik buknak ki.

Ha 10 ből 9 pasi lenne aki tetszik és egyedülálló és monogám típus, nem itt kérdezgetnék.

De legutobb már leültem a városban egy padra a másik nemet csak nézni. Egyik tata, másik csoves, 3.ukrán, 4. családos, 5. tul fiatal, hát nem tudom mikir jött egy akire azt tudnám mondani hogy komoetens, de volt egyetlen egy, csak épp az rám se nézett. Ezt a gondolatot továbbforgatva, tehát ha van is egy normalis pasi annak lehet meg én nem fogok kelleni.

De állítok a fókuszomon, lehet jó tanács. Majd becsukott szemmel ülök le egy padra kezdtben, magamban mantrázva, hogy normalis férfi jön normális ferfi jön és kinyitom a szemem.

Próbálom magam belül átállítani.

Amugy csak a mondatod eleje hatott kicsit provokativan, es elso felindulásombol írtam csak a korabbit.bocsi.

2022. aug. 22. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!