Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van veletek férfiak?
2hónapja irt rám egy elvált férfi.Nagyon ostromolt és már igy látatlanban is erősen előre tervezett mindent.Nagy nehezen rászántam magam a találkozásra egy fagyizóban!Utána meghivott moziba is másik alkalommal.Állandóan magáról beszélt és irt,leirta ,a lányával nézték meg az aktuális profilképem és a lányának a másik kép jobban tetszett rólam,mutatkozzak be neki,mármint a lányának.Ez egyre furcsább lett,de 16 évea a lánya,az apja neveli,gondoltan találkozzunk.Szépen fogadtam.
Ezután a nap után a pasi irt.Azt irta elnézést kér mindenért,nem tud ,nem áll készen új kapcsolatra.Innentől nem is láttam többet.Tapasztaltatok hasonlót és ha igen,mi ez.

Férfiként írom, hogy ez a férfi nem a saját döntéseinek él.Itt valószínű,hogy a lánya is befolyásolja.Az pedig, hogy nyomult és saját magáról beszélt állandóan, nem jó ómen szintén.
Viseld el azt, hogy nemet mondott, és hidd el nekem, jobban jártál !

"Van aki érti a kérdésem ,van aki nem"
Persze, ha valaki nem kedvedre valót mond, akkor egyből "nem érti a kérdést". Ghostingolt a faszi, talált jobbat, nem érdekled. Fogadd el, van ilyen. Mi, férfiak is átéljük néha ezt az érzést.

Nyugalom, kérdező!
Igen, a visszautasítás rossz érzés. Sajnálja mindenki, hogy így jártál.
Viszont ez sem ennek a férfinek, sem a többi férfinak a hibája! Korrektül viselkedett, megírta, hogy ne számíts rá a továbbiakban.
Miért kell emiatt most itt hőzöngeni? Nem ez a férfi a lelkibeteg, hanem neked nem túl stabil a lelkivilágod, ha nem tudsz elfogadni egy udvarias visszautasítást! Persze egyszerűbb saját sértettségedet átcsatornázni abba, hogy a másik volt a hülye. Nem jó érzés szembesülni azzal, hogy éppen ennek a férfinek nem kellettél, ez vitathatatlan.
Viszont rengeteg más férfi van még a világon, és attól te nem lettél rosszabb ember, hogy éppen ő kikosarazott téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!