Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, hogyan, mi alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan, mi alapján szelektálnátok ha napi 20-30 nő akarna ismerkedni veletek?

Figyelt kérdés

Igen tudom, szép álom meg minden, de gondoljatok bele :D

Nekem őszintén, fogalmam sincs. F

2021. máj. 22. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tegyük fel mindegyik tetszene külsőre, akkor személyiség alapján, hogy mennyire jövünk ki jól és passzolunk össze. Ha ez nem adott, akkor még a külsőt is nézném nyilván.
2021. máj. 22. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

első körben külső alapján válogatnék, ugyanis nem mindenki szimpatikus.

Második körben online beszélgetés alapján. Mennyire érdeklődő, mennyire tesz bele energiát.

Harmadik kör a találkozás - ott próbálnám megismerni a személyiségét jobban. Hogy milyen ember is valójában.

2021. máj. 22. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálam a párválasztási metodikánál az első a kizáró tényezők megismerése. Ebből 2 van:

- távkapcsolatot nem vagyok hajlandó fenntartani

- ha van a másiknak valakije, akkor számomra tabu!!!!!!!!!

Utána jön a külső:

- ebben nem vagyok mondjuk nagyigényű, szóval ebben nem tudok neked tanácsot adni, meg amúgy is, ez elég egyedi

Amire viszony nagy hangsúlyt fektetek én is, amikor le kell szűkíteni a kört, az a belsőre utaló külső jegyek. Ehhez nem kell mélyebben megismerni a másik felet, nem kell nagy energiát befektetni, mégis ha jó emberismerettel rendelkezel, egész jó arányban ki tudod szelektálni azokat a "jelölteket", akik feltételezett személyiségük alapján nem illenek hozzád.

Én azt mondom, erre összpontosíts! Nem tökéletes módszer, hisz mindig lesz, akiről tévesen vonsz le tanulságot, de talán a befektetett energia-eredmény megbízhatósága között mérve ez a legjobb megoldás.

2021. máj. 22. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy a preferenciáim szerint. 😃
2021. máj. 22. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

1. Személyiség. Legyen 21. századi gondolkodású. Aki nem játszott soha semmivel órákon/napokon át, az nem az.

2. Instagram nogo

3. Építsen karriert, legyen sok pénze.

2021. máj. 22. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első körben nézzen ki brutálisan jól, aki átment ezen a szűrőn, azzal személyes beszélgetés, ha megvan a közös hullámhossz, akkor nyert ügy. Ha van választék, akkor nekem még 1kg is számít, a testalkat nagyon fontos.
2021. máj. 22. 23:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Képük alapján már iszonyat könnyű szűrni.

Aztán, leírás, vagy mit írnak nekem, ha írnak, és mennyi idő alatt. Nekem ez könnyen megy, mindig a legjobb nőket fogom ki személyiségben.

2021. máj. 23. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!