Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik régebben nem voltak szépek, de mostanra kikupálódtak, elfelejtik azt, hogy korábban, hogy néztek ki, honnan indultak, vagy puszta bosszúvágy dolgozik bennük a hímneműek iránt és emiatt szelektálnak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
ezt olvasd el!!
de itt a kommentem onnan:
DrBorsó nevű felhasználó válasza:
Kövér voltam, csúnya voltam, szürke egér, csendes, szerény- de nekem mindig voltak barátaim. Mindig mindenki normális volt velem, mert kedves voltam.
Aztán, kikupálódtam- csodálkozva bámulnak, hogy te ugyanaz a lány vagy?
Nem hiszik el. Alig ismernek meg. Csak dícsérnek. És ahogy beszélünk, jól esik, mikor azt mondják: "Te ugyanolyan kedves maradtál!"
Meg kell őrizni egy kicsit a múltbéli énedet. Sose felejtsd el, honnan jöttél!
Szerintem itt egyedül a kérdező frusztrált.
Engem sokat gúnyoltak a szeplőim miatt, aztán 16 évesen megtanultam, hogy a szeplő bizony nagyon is szexi. Azóta is szeretem magamon, és várom az első napsugarakat, mikor jönnek már ki még jobban.
Csak mert engem gúnyoltak, még nem jelenti azt, hogy olyanokkal is le kelljen állnom, akik sem külsőre, sem belsőre nem vonzanak. Ez nem királynősdi. Nyilván van oka, hogy te is csak most próbálkoztál be az évfolyamtársnődnél, nem akkor, amikor még duci volt....
Neee, ezt nem mondhatod komolyan. :D Még te legyél ajándék neki?
Felé se néztél, mikor duci volt, most meg hogy lefogyott elvárnád, hogy azonnal szétrakja neked a lábát? :D Aztán felháborodsz, ha elküld a francba?
Nem vagy ép, kincsem.
Mint írtam: Akinek van önkritikája, szégyenérzete, az tudja, hogy mi volt korábban a hibája, amiért nem volt sikeres.
A másik dolog pedig: Belülről sosem változik meg az ember. Felvehet egy álarcot, bebeszélheti magának, hogy ő most gyökeres változáson megy keresztül, de úgysem fog neki sikerülni. Előbb-utóbb úgy is belebukik, rosszabb esetben két szék közé esik, amikor már annak sem kell, aki szívesen elfogadta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!