Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért értitek félre azt, ha egy nő kedves veletek, de nem azért az, mert akarna tőletek valamit?

Ezt miért kellene minden férfira értelmezhetően megválaszolni, ami egyébként is lehetetlen? Nem tűnt fel, hogy ez nem általánosságban jellemző?
Van egy tajparaszt ember, aki leszólított egy parkolóban, és úgy viselkedett veled, mint egy prostival pont. Te meg elküldted az anyjába, ennyi a történet.

De tényleg, egy 40 éves csávó megpróbált beszervezni téged szeretőjének
Erre minden férfira általánosítod a tettét
#1 Az üzemanyag valóban drága, de minden autóba az, a vadiújba és a 23 évesbe egyaránt, plusz a szerivzelés is pénzbe kerül, de azért nem akkora összeg,hogy lehetetlen legyen fenntartani.
#2 Nem értem, hogy kapcsolódik ez szorosan a kérdéshez. Volswagen Lupóm van,igen, működik benne.
#4 Nem tartom parasztnak ettől, nem küldtem el sehova, egyszerűen nemet mondtam neki teljesen normális hangnemben. Egy jelenség ez, nemcsak velem történt már meg,ennek okára lennék kíváncsi.
#5 Mert ezzel leértékelik magukat, megalázó lenne ez minden normális értékrendű nő számára.

Egy nőnek addig vannak értékrendjei amíg nem talál elég vastag pénztárcát, valakinek erre elég pár millió, valakinek pár 10 millió és aztán vagy te akit csak pár milliárddal lehetne meggyőzni

Már nem értem felre.
Megtanultam, hogy egy nőt akkor érdeklem igazán, ha szexelni akar velem.
A kedvesség semmit sem jelent, lehet a barátság jele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!