Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti milyen nőre értitek azt,vagy gondoljátok, hogy túl jó hozzátok?
Olvasgatva itt néhány kérdést, rájöttem, hogy az emberek akarva akaratlanul is csoportokba osztanak vagy kategórizálnak másokat az alapján, hogy mennyire tartják őket szépnek/helyesnek/vonzónak.
Az lenne a kérdésem, hogy ti mi alapján tesztek be egy nőt (de írhatnak nők is a férfiakról) a "felső" kategóriába?
*folyt
Es pl gazdag jo pasik is hajtanak rá.
Jézus szintűre. Aki nem csak felemelkedett szintű, nem csak felemelkedett megélésű, de egyenesen hatalmas áradása van egyfolytában.
Vagy az őrangyalaim szintű emberre.., ha lenne itt ilyen.
Figyu, én tényleg egyszerű melós vagyok (érettségizett szakmunkás). Jártam egy ideig egy egyetemista lánnyal (nem a sokat emlegetett büfészak). Okos volt, nyelveket beszélt, szép is volt. Mégis összejöttünk, ebben nem volt még nehézség. Aztán rájöttem, hogy nem fog velem maradni, neki kinyílik a világ majd, más körökben mozog.
Én küldtem el pár hónap után.
Az a baj, hogy ez ma nem választás kérdése, hanen sajnos tények vannak.
Mik a tények? Egyszerű, de nem nagyszerű.
Ma a helyzet a következő. Azok a nők, akiknek főiskolájuk, egyetemük van, azok mindenképpen ilyet akarnak, tehát mindenképpen diplomásat.
Ha egy nő ma középvezetőként, felsővezetőként dolgozik, az minimum ilyen beosztású férfit akar.
Tehát az álltalad nevezett "fölső kategóriás" nő, mindenképpen hasonló férfit akar.
Ezek tények, és a férfiaknak ezzel kell számolni ha társkeresésre adják a fejüket.
Természetesen kivétel mindíg volt, van is, és lesz is, de a mai világban ez nagyon nagy ritkaság.
Fordítva picit jobb a helyzet.
A férfiak nem nézik ennyire erősen a papírokat.
Ha a férfi szemét megfogja egy nő, akkor szinte mindegy, hogy mit dolgozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!