Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miként viselitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miként viselitek, amikor egy nő, nyíltan közli veletek ismerkedéskor, hogy "kevesek" vagytok?

Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 21:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Több barátnőm volt és biztos volt olyan ezek közül, akinek én is kevés voltam, de senki nem mondta ki nyíltan.

Ha pedig valami nemtetszik a másikban, akkor lehet ezt udvariasan, finoman is mondani.

Sőt!

Ha valakinek kevés a másik, akkor lehet közösen tenni ezellen, csak akarni kell!

2021. szept. 18. 22:00
 2/26 anonim ***** válasza:
15%
Mérlegre teszem ő mit hozna a kapcsolatba, ez általában a semmivel szokott egyenlő lenni, a punci az édes kevés, ugyhogy emellé még az h én kevés vagyok..oké :D majd sajnálom magam..ja nem 🤔😂
2021. szept. 18. 22:04
 3/26 anonim ***** válasza:
48%
Ilyen nem volt, mert nem ismerkedek senkivel sem, de az alaptermészetemből adódóan betudnám, hogy tudtam, hogy ez lesz.
2021. szept. 18. 22:06
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Randi vagy kapcsolat fàzis?

Voltak grízes ismerkedèseim, de ha lenne ilyen a tèrdemet csapkodnàm a röhögèstől

2021. szept. 18. 22:14
 5/26 anonim ***** válasza:
29%

Miként viselném?

Valószínűleg megaláznám az illetőt ahogy csak lehet, mert ilyen beszólást nen szabad nőnek megengedni.

De érdekes módon olyannak nem mernek ilyet mondani aki nem viselné ezt el tőlük

2021. szept. 18. 22:18
 6/26 anonim ***** válasza:
93%

elköszönök tőle és keresek olyat, akinek nem vagyok kevés.

Választék van bőven.

2021. szept. 18. 22:29
 7/26 anonim ***** válasza:
86%
Fiatal koromban amikor bizonytalanabb voltam magamban biz' nagyon rosszul esett, akár 10 percig is képes voltam téplődni rajt 😂 Most is rosszul tud esni, de hát ez van, ha neki más kell akkor elköszönök, sok sikert kívánva és egy pillanatig sem agyalok rajta tovább. Az ő dolga, az ő ízlése, nem találkoznak a dolgok s mi van? Pont úgy vagyok vele mint a #6-os.
2021. szept. 18. 23:20
 8/26 anonim ***** válasza:
80%

"De érdekes módon olyannak nem mernek ilyet mondani aki nem viselné ezt el tőlük"

Hát juj, mégis mi a legrosszabb, amitől félniük kellene nálad? 😒

2021. szept. 18. 23:39
 9/26 anonim ***** válasza:
76%

"Mérlegre teszem ő mit hozna a kapcsolatba, ez általában a semmivel szokott egyenlő lenni"

Szerinted kit minősít, ha olyan nőkkel próbálsz összejönni, akik szerinted semmit nem adnának a dologhoz? 😂

2021. szept. 18. 23:40
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem mondja? AKkor meg gondolja az, aki kategóriákkal magasabban van a bepróbálkozónál (kinézet, intelligencia, tanulmányok...)
2021. szept. 18. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!