Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miként viselitek, amikor egy nő, nyíltan közli veletek ismerkedéskor, hogy "kevesek" vagytok?
Több barátnőm volt és biztos volt olyan ezek közül, akinek én is kevés voltam, de senki nem mondta ki nyíltan.
Ha pedig valami nemtetszik a másikban, akkor lehet ezt udvariasan, finoman is mondani.
Sőt!
Ha valakinek kevés a másik, akkor lehet közösen tenni ezellen, csak akarni kell!
Randi vagy kapcsolat fàzis?
Voltak grízes ismerkedèseim, de ha lenne ilyen a tèrdemet csapkodnàm a röhögèstől
Miként viselném?
Valószínűleg megaláznám az illetőt ahogy csak lehet, mert ilyen beszólást nen szabad nőnek megengedni.
De érdekes módon olyannak nem mernek ilyet mondani aki nem viselné ezt el tőlük
elköszönök tőle és keresek olyat, akinek nem vagyok kevés.
Választék van bőven.
"De érdekes módon olyannak nem mernek ilyet mondani aki nem viselné ezt el tőlük"
Hát juj, mégis mi a legrosszabb, amitől félniük kellene nálad? 😒
"Mérlegre teszem ő mit hozna a kapcsolatba, ez általában a semmivel szokott egyenlő lenni"
Szerinted kit minősít, ha olyan nőkkel próbálsz összejönni, akik szerinted semmit nem adnának a dologhoz? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!