Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek, ha ismerkedés alatt a másik fél, egyik nap így viselkedne, másik nap úgy?
aztán egyik nap jó ötletnek tartotta, hogy gyereket csináljatok másik nap pedig nem.....
én nem terveznék vele ameddig ilyen tétova határozatlan
Hu de nagy szerencsém van az en szerelmemmel!
En is ilyen vagyok mégis kitart mellettem!♡Nagyon szeretem.
Mert van olyan napom, amikor annyi stressz ér, feszült vagyok, ideges, abszolut nem azon vagyok rajta, hogy chatelgessünk a vakvilágba, míg máskor meg teljesen szerelmes hangulatban vagyok és hiányzik, vagy valamikor millió teendőm van, es a határidők sürgetnek, és huszadrangú a magánéletem, vagy valamikor hormonálisan kívánom őt es olyan jó vele írogatni, máskor megfog jönni és nyűgös vagyok, vagy pont meghatót olvastam és felkavarta az érzelmeim, és hiányzik, és akkor is olyan jó hogy van, vagy alig aludtam ejszaka es másnap alig élek, és agyam sincs írogatni.
De megesik olyan is, hogy azért nem írok neki, mert előtte lecseszett, hogy miért nem írok, igy generált belém egy feszültséget meg "ideget", es a feszko csak lehoz rola olyankor.
Az emberek nem gépek.
Én az ellenkezőjét nem ertem. De nem is akarom. Mert az negatív oldal ahogy látom a frusztráltakbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!