Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell viselkedni egy férfivel az elején, hogy ne pattanjon meg?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én nagyon szókimondó vagyok. Ha valami nem tetszik, szóvá teszem és ezt nem nagyon tolerálták eddig. De sajnos én nem nagyon tudom magamban tartani, ha számomra nem megfelelően vagy elvárhatóan viselkedik :-) És azt vettem észre, hogy a negatív kritikát nem nagyon szeretik, mégha az építő jellegű is lenne. Miután kimondtam, amit gondolok, minden vagyok, csak hercegnő nem, hiába voltam előtte az.. :-) Ilyenkor mindig kapom az ócsárló jelzőket, pedig nem durván fogalmazok, csak egyenesen.2017. okt. 31. 13:21
1/30 anonim válasza:
Sehogy, örülj neki hogy szabad vagy.
2/30 anonim válasza:
Ezek szerint próbálj kicsit finomabban fogalmazni, ha mindenképpen ki kell mondanod valamit. A kisebb hibákat pedig egyáltalán ne tedd szóvá az elején!
3/30 anonim válasza:
Leghasznosabb: ne foglalkozz ilyen pudingokkal, mert később komoly helyzetekben is dedósak maradnak.
4/30 anonim válasza:
Szerintem meg add önmagad, ne kapcsolat közben derüljön már ki milyen "szókimondó" vagy
5/30 anonim válasza:
Hát végül is leírtad magadnak a választ... próbálj disztingválni egy kicsit, nem mindig jó kezdésnek ez a stílus, még ha igazad is van adott esetben.
6/30 A kérdező kommentje:
3. Oké ez, csak sajnos én az üres ígéreteket, amit nagyon sok férfi alkalmaz, nem tudom nem szóvá tenni. Ez a leggyakoribb. Utána a másik az szokott lenni, hogy az én hibám, a hü.lye viselkedése. A harmadik meg az, amikor látom, hogy úgy egész nap online a facebook vagy egyéb, de egy sort kapok vagy annyit sem és ezután jön a de én is komoly kapcsolatot szeretnék tőled szöveg. Hát én ezeket nem nagyon tudom tolerálni. Bár igyekeznék, de melyik nő tolerálja, ha hü.lyének nézik?!
2017. okt. 31. 13:32
7/30 anonim válasza:
Az igazság és a tapintat nem zárja ki egymást. Én is tudom úgy közölni, hogy lóg a cipőfűződ, hogy eret vágsz magadon vagy rajtam. +1tipp: folyamat légy normális, ne csak az elején.
31/f
8/30 anonim válasza:
Az őszinteség és a bunkóság két különböző dolog.
9/30 anonim válasza:
Valami konkrét példát mondj már, mert a facebookos a nevetséges kategóriát súrolja. Egyébként sokan keverik az őszinte és bunkó fogalmát.
10/30 A kérdező kommentje:
Az például konkrét példa, hogy valakivel megbeszélek valamit, beírom, hogy vasárnap du.5, de végül lemondás nélkül eltűnik. Majd rámír 2 nap múlva, hogy mizu?
Az konkrét példa, ha azt mondja, hogy komoly kapcsolatot tervez velem, de napi egy sort ír, majd miután válaszoltam, látszik, hogy olvassa, de úgy nem válaszol, aztán felhív 2 nap múlva, hogy most lenne időm találkozni.
Az pl. konkrét példa, hogy azt írja valaki, hogy szeretne még randizni, de igazából látszik a facebookján, hogy napi 20 nőt vesz fel ismerősnek?
Hány konkrét példát szeretnél?!
2017. okt. 31. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!