Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell viselkedni egy férfivel az elején, hogy ne
pattanjon meg?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én nagyon szókimondó vagyok. Ha valami nem tetszik, szóvá teszem és ezt nem nagyon tolerálták eddig. De sajnos én nem nagyon tudom magamban tartani, ha számomra nem megfelelően vagy elvárhatóan viselkedik :-) És azt vettem észre, hogy a negatív kritikát nem nagyon szeretik, mégha az építő jellegű is lenne. Miután kimondtam, amit gondolok, minden vagyok, csak hercegnő nem, hiába voltam előtte az.. :-) Ilyenkor mindig kapom az ócsárló jelzőket, pedig nem durván fogalmazok, csak egyenesen.
Amikor a lányok csinálják ugyanezt a fiúkkal ők sikoltoznak a leghangosabban, hogy milyen viselkedés ez.
Kihasználás, nem válaszolni üzenetekre amit pedig elolvasnak, ráadásul még le is tagadják - nem voltam gépnél, haha- randi lemondása utolsó pillanatban, többfelé érdeklődés, hitegetés, eltűnés, hirtelen meggondolás, döntésre képtelenség, hagyjuk.
Mindkét nem csinál ilyet, dicstelenség bárkitől.
2017. okt. 31. 14:00
22/30 A kérdező kommentje:
Én a be nem tartott ígéretekre pattanok! És a hazugságot sem tolerálom. Általában ez a leggyakoribb, amit felrovok. De inkább előbbi, mint utóbbi. A megbízhatatlanság, ígérgetés általában a döntő ok. Ezt nagyon hamar szóváteszem. Ez az, amiből nem engedek és sajnos sok férfi előszeretettel hü.lyítené/hü.lyíti a nőket. Mert hagyják. Én nem szoktam.
2017. okt. 31. 14:02
23/30 A kérdező kommentje:
Az utolsó férfi, akivel randizgattam, aszongya:" Azért nem írtam 2 napig, mert melóztam, utána meg azt, hogy aludtam" :-D De azért az üzenetem alatt ott volt a látta ekkor :D És hozzátette: " De komolyan érdekelsz" :D Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek-e ezen. Oszt még ezután elhívott megint randira. Nem mentem. És utána csodálkozott, hogy elküldtem melegebb... :D Na mindegy. Olvasni volt ideje, de válaszolni nem.. :D Néha ez olyan nevetséges. És pont amiatt, mert annyira átlátszó és piti, nem tudom szó nélkül hagyni az ilyet. na mindegy. Majd próbálom magam moderálni :)
2017. okt. 31. 14:09
24/30 anonim válasza:
Szerintem itt tényleg az a helyzet, hogy egy bunkóval találkoztál, az ilyennel kb. csak az az esélyed, hogy ne pattanjon meg, ha minden baromságára pincsiként helyeselsz és biztosítod arról, mekkora király pasi. De ilyenért nem is éri meg :).
2017. okt. 31. 14:12
25/30 anonim válasza:
"ha olvasod, válaszolj", "folyamatos kapcsolattartást igénylek", "beláthatatlan helyzetben ne ígérj semmit, mert számítok arra, hogy betartod, mégha apróság is". Ezeket érdemes tisztázni, ellenkező esetben ne pattogj.
31/f
2017. okt. 31. 14:41
26/30 anonim válasza:
25-ös... az azért elég baj, ha egy felnőtt embernek, akit nem az utca nevelt fel, előre kell szólni, hogy "ne 5 nap után méltóztass válaszolni egy üzenetre" meg "olyat ne ígérj, amit nem is tervezel/tudsz betartani", mert egyébként jogos lenne, hogy azt mondja, a kérdező hisztis.
2017. okt. 31. 14:50
27/30 anonim válasza:
"szívem írok este" ha elveszik a mobilom, akkornem, tehát hazudtam. Ugyan ez, de közbejön valami, akármi. Az embertípus, akire utalsz #26, azzal is tisztában van, h még nem olyan a viszony, hogy bárki bármivel tartozik a másiknak + egy chat elmaradásától nem dől össze a viläg. Az emberek csak abban egyformák, hogy mindnek van élete fb-n kívül és igényei. Ebbe kéne betekintést adni a másiknak, hogy abból tudjon maga helyett kiindulni, mikor a partneréhez kellene valahogy viszonyulni.
31/f
2017. okt. 31. 15:11
28/30 anonim válasza:
Nagyon sokan nem gondolják komolyan az ismerkedést. Illetve álltalában akkor van ilyen ha nem jössz be nekik igazán.
Jó hogy ilyen vagy szerintem ne változtass, majd megtalálod az igazit.
2017. okt. 31. 16:07
29/30 anonim válasza:
Akinek tetszik ez a stílus, az felveszi a kesztyűt veled szemben és válaszol, nem hagyja magát.
2017. okt. 31. 21:51
30/30 anonim válasza:
Akinek kellesz,akit érdekelsz,az éreztetni fogja veled,keresni fog.Parasztokkal ne foglalkozz.Lehetsz őszinte,de próbáld elfogadni,hogy nem mindig történik minden a te elképzeléseid szerint,ha lázadsz vagy beolvasol,attól semmi nem fog változni.Nem vagyunk egyformák,így mindig lesznek olyanok,akik próbálnak hülyének nézni.Rájuk pont hogy nem kell pazarolni a szót meg az energiát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!