Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell viselkedni egy férfivel az elején, hogy ne pattanjon meg?
A mobilomon háttérben fut a messenger, hogy lássam, ha ír valaki. Online a státuszom, de a teló a zsebemben. Ha rámírnak/ráérek, akkor írok. Nem kényszerítem a leállítást, mert akkor nem kapom az értesítést, ha keres valaki. Rá kéne inkább kèrdezned.
31/f
"...Hány konkrét példát szeretnél?!"
Ha egy ismeretlennek ilyen szintű hisztit lenyomsz képzelem szerencsétlenek mit kaptak tőled. Kicsit vegyél vissza magadból, mert már most sok vagy nekem.
"Csak azért kérdezem, mert én nagyon szókimondó vagyok."
Hát akkor fogd vissza magad; nem tudom, mennyi esély van rá, hogy találsz egy ugyanolyan szókimondó -személyiségű ellenkezőneműt, mint amilyen te vagy:D:)
12. Ugyan dehogy. Az is ezt csinálja, akinek még facebookja sincs. Megbeszélünk egy időpontot. Ha egyszer lemondja, megértem. Megbeszélünk a másikat, akkor is lemondja. Utána meg csodálkozik, hogy én meg már nem szeretnék vele találkozni, mert megbízhatatlannak tartom.
Ott volt például egy másik férfi, azzal nem neteztem egyáltalán. Nem bíztam meg benne, végül nem szexeltem vele sem semmi. Aztán mindennek lehordott, hogy "lo.tyó" vagyok és sorolhatnám.
Igen, a facebookos az egyetlen konkrét példád. Ahol is nem az a baj, hogy őszinte vagy, az jó. Hanem hogy elvárod a folyamatos kommunikációt. Ez van akinek bejön van akinek nem.
Az ismerkedés elején, amikor még nem is vagyunk kapcsolatban, csak randiztunk párszor, akkor nekem nem tetszene. Utána örülök, ha napi max 1-szer(!) írunk egy kicsit(!), akkor is ha találkozunk aznap. Ha nem találkozunk akkor maximum kétszer vagy egyszer telefonálunk. Ennél több már nem tetszik, mert zavar, és nem szeretek se csetelni se telefonálni. Viszont abban benne vagyok hogy találkozzunk akár minden nap is, bár akkor legtöbbször csak késő este.
Ezt csak azért írtam le, hogy kinek mire van igénye, másnak nem ugyanaz mint neked, és ha ezt nem érted, ráadásul számonkérően adod elő, akkor az rossz pont.
1. Néha az egyenes fogalmazás elég bunkón tud hangzani. Meg lehet próbálni picit diplomatikusabban.
2. Az is lehet, hogy szimplán bunkókkal futottál össze, és az volt a bajuk, hogy "hö, beszótt egy nő" meg "miért nem fogad el a cicuka az összes parasztságommal együtt"
3. Kérdés, hogy milyen dolgokkal kapcsolatban fogalmaztál meg kritikát, és hogyan. Ha pl. első randi után tételesen felsorolod kb. ilyen stílusban, hogy "na akkor kezdem, mi nem volt szimpatikus: nem ing volt rajtad, hanem póló; nem ajánlottad fel még 1x, hogy fizetsz, miután én felajánlottam az első után, hogy fizetek; a hajad rövidebben jobb lenne; csámcsogtál és nem szimpatikus, hogy ez meg az a foglalkozásod. 5 pontból kapsz 3-at", na az gáz. Annak viszont nem kellene gáznak lennie, ha vmi nagyon zavar téged, és udvariasan megjegyzed. Pl. ha több randi után is folyamatosan késik, utolsó pillanatban mondja le... rajtakaptad, hogy más nőkkel is durvábban flörtöl/chatel, napokig nem válaszol üzenetre, bunkó módon beszél veled, az megint más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!