Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen online ,,randizni"? Lehet videóhívásban ismerkedni? Hogyan kellene viselkednem, hogy ne legyen kínos? Tapasztalatok?
Nagyon kérek mindenkit, hogy csak normális válaszokat írjon! :)
21/L
Őszintén, 2021 van. Mindent lehet online. 2004ben már ismerkedtem video chaten amikor külföldön dolgoztam. Tökéletesen alkalmas megismerni egymást, időt tölteni.
Ráadásul az első valódi randi, amikor már nincsenek kérdőjelek, mindig állati jó volt, mert minden stressz nélkül, mindkét fél részéről lelkesedéssel zajlott.
Tippnek csak annyit mondanék, hogy ne csinálj semmit máshogy. Egy randira is készülsz, nem gáz erre is. Ha egy randin nem tudsz mit mondani, itt sem fogsz tudni, és fordítva. Egy valami nagyon fontos azonban, ne "szerepelj". Ez nem egy show, amit egyedül le kell nyomni, tehát ne közvetítésnek fogd fel. Legjobb ha a saját kamera képedet ki is kapcsolod, nekem legalábbis sokkal természetesebbé tette.
+1 tanács: próbálj emberekkel videótelefonálni elsőre. Szokd meg. És szólj ha akarsz gyakorolni :D :D :D
6.
és még a kamera előtt is szigorúan FFP2-es maszkban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!