Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miként viselitek, amikor egy nő, nyíltan közli veletek ismerkedéskor, hogy "kevesek" vagytok?
12: sajnos rengeteg a mentálisan gyenge, végletekig frusztrált ember, aki nem tudja méltósággal viselni az elutasítást. Nőként ki akarná kitenni magát ennek a sértettségnek és agressziónak? Évente hány nőt támadnak vagy fenyegetnek meg indulatkezelésre képtelen férfiak...
Lányok, minden helyzetben a biztonságotok a prioritás, nem a férfiak egója 🙏
5: keménylegény, pontosan nivel tudnál megalázni ebben a helyzetben egy nőt, aki momentán közölte veled, hogy kevés vagy számára?
Ha nekiállsz pattogni, csak alátámasztod az állítását...
"Hát juj, mégis mi a legrosszabb, amitől félniük kellene nálad? 😒"
Nem tudom, de mégis rohadtul félnek tőlem
Így ilyen tapló bunkó szöveggel már nem mernek elém állni
Jobban is teszik
Mindenkinek van gyengepontja, ami támadható, az ilyen nőknek meg főleg
Ha nem bunkózik akkor viszont nincs gond sem
Hát barátom, ez aztán a férfiasság netovábbja, ha arra vagy büszke, hogy szerinted félnek tőled a nők....
Szimplán creepy és frusztrált vagy, tény, hogy ez ijesztő. Kár összekeverni a tekintéllyel.
18#
Nem írtam hogy büszke vagyok
Viszont szánalmasnak tartom az olyan férfiakat akik hagyják magukat így megalázni
Ha tudják hogy tényleg kevesek, akkor pedig nem kell próbalkozni az illetőnél, ez a megalázás dolog tehát ezért is a férfi hibája
Nem szabad megengedni, de alapot sem szabad adni hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!